Baz Luhrmans Nicole Kidman- og Hugh Jackman-anførte storfilm “Australia” oplever nyt liv i form af en miniserie i november.

15 år er det siden, Luhrmans film om en kvægfarm i hans titulære hjemstavn fik premiere til blandet respons fra både kritikere og filmfans.

Den stilsikre instruktør er dog ikke ikke færdig med historien om Lady Sarah, Drover og Nullah. Sidste år kom det frem, at en forlænget version af “Australia” var på vej – dog ikke i form af en spillefilm, men i stedet en seks episoder lang miniserie.

Læs også: “Hugh Jackman deler detaljer om Wolvering og Deadpools forhold i ‘Deadpool 3’: ‘Jeg kommer nok til at slå ham en masse i hovedet'”

Miniserien adskiller sig yderligere fra filmen med den nye titel “Faraway Downs”, hvilket er navnet på farmen, hvor en stor del af filmen – og nu serien – udspiller sig.

The Hollywood Reporter kan nu fortælle, at “Faraway Downs” får verdenspremiere ved årets SXSW Sydney Screen Festival den 21. oktober, mens serien kan ses på Disney+ den 26. november.

Det er ikke første gang, vi oplever en film, der forlænges i form af en miniserie. Blandt andre Quentin Tarantino har brugt dette kneb i forbindelse med “The Hateful Eight”, der fik en forlænget version på Netflix i form af en miniserie på fire episoder, som dog ikke kan ses i Danmark.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: