Wes Anderson står over for en filmatisering af Roald Dahl-værket “The Wonderful Story of Henry Sugar”, og Benedict Cumberbatch er tilkoblet projektet, rapporterer Collider.

Wes Anderson holder sig travlt beskæftiget i øjeblikket. Hans seneste film, “The French Dispatch”, udkom i oktober til roser fra både kritikere og fans, og han har allerede skudt hans næste film, som har fået titlen “Asteroid City”.

Nu rapporterer den britiske journalist Baz Bamigboye, at Anderson arbejder på en filmatisering for Netflix af “The Wonderful Story of Henry Sugar” med Cumberbatch i hovedrollen. Dette bekræftes af Deadline, der også rapporterer, at Ralph Fiennes, Ben Kingsley og Dev Patel spiller med i stjerneinstruktørens næste projekt. Produktionen på filmen bliver skudt i gang i London i næste uge.

“The Wonderful Story of Henry Sugar” er én historie i en novellesamling af syv, skrevet af Dahl. Historien omhandler gambleren Henry Sugar (Cumberbatch), som efter at have hørt om en mand, der kunne se med sammensyede øjne, beslutter sig for at lære disse overnaturlige evner for at kunne se gennem spillekort i forbindelse med hans gambling.

Ifølge Deadline deles filmen op i tre korte film i stil med Coen-brødrenes “The Ballad of Buster Scruggs”, men det er uklart hvilke andre historier i samlingen, der bliver bragt til live.

Anderson har tidligere stået bag et af Roald Dahls værker til stor succes, nemlig den fantastiske stop-motionfilm “Fantastic Mr. Fox”. Om Andersons kommende Dahl-filmatisering også bliver en animationsfilm, eller om vi kan forvente at se Cumberbatch i live action, ved vi ikke endnu.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: