Wes Anderson (“The Royal Tenenbaums”) har fundet sit næste projekt. Han vil kaste sig over at skrive et remake af den franske komedie “Min bedste ven”, som han også overvejer at instruere selv.

Den franske film havde Daniel Auteuil i hovedrollen som den midaldrende kunsthandler Francois, der under et middagsselskab med sine kolleger konfronteres med det faktum, at de alle opfatter ham som en arrogant og selvcentreret person, der ikke har en eneste rigtig ven. De aftaler et væddemål med en antik græsk vase som præmie, og Francois får en uge til at præsentere en rigtig nær ven for gruppen. I forsøget på at vinde væddemålet møder Francois en taxachauffør, som han forsøger at få til at give sig ud som sin ven overfor gruppen.

Anderson har netop færdiggjort den animerede filmatisering af Roald Dahls “The Fantastic Mr. Fox”, som får stemmer af bl.a. George Clooney, Cate Blanchett, Bill Murray, Jason Schwartzman og Anjelica Huston.


Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 dolphinfriendly 12 år siden

Original udgaven er en perle uden lige - men tror at den mister sin charme som amerikansk remake, særligt med Mr. Knækbrød bag kameraet.

Skriv ny kommentar: