“Blade” nærmer sig en fremtid i MCU, afslører Wesley Snipes.

Han er ikke færdig med “Blade”. For tre år siden afslørede “Blade”-skuespilleren Wesley Snipes, at han havde haft samtaler med Marvel om muligheden for mere “Blade” – læs om det her.

Nu afslører Snipes, at samtalerne har ført til udarbejdelsen af to mulige “Blade”-projekter, som kan blive til virkelighed i fremtidens MCU:

”Vi har skabt to projekter, der passer perfekt ind i den nye verden… Alle cheferne hos Marvel har diskuteret det med mit hold de seneste to år. Alle er entusiastiske omkring det… Det, vi gjorde tidligere, var for børn sammenlignet med, hvad vi kan lave nu,” siger Snipes til Vice.

Den seneste “Blade”-film med titlen “Trinity” fik premiere i 2004. Men nu kan en fjerde film om Marvel-vampyren altså være på vej.Vis kommentarer (13)
Gravatar

#1 Mejse 5 år siden

hmm ved ikke helt, snipes var super som blade for 15-20 år siden men manden nærmer sig 60, så er det efterhånden svært ligne og bevæge sig som en udødelig superdræber :P vent er blade overhovedet hævet over ting som alder ? han er jo kun halv vampyr ? hmm måske en old ass blade kunne være en slags mentor.
Gravatar

#2 Krurri 5 år siden

Får flashback til gammel Stallone i rambo 4...
Gravatar

#3 SublimeKen 5 år siden

#1

Kan man overhovedet se på Snipes at han er blevet ældre? Manden lignede jo nærmest sig selv for 10-15 år siden, da han var med i Expendables 3.

On topic: Gad vide om det betyder at de gamle Blade film så er en del af MCU nu?
Gravatar

#4 Mejse 5 år siden

#3 tja det er der noget om
Gravatar

#5 kblood 5 år siden

#3 MCU er en smule begrænset, da det jo pt er opdelt i X-Men og Avengers. Blade er vidst generelt set ofte mere set sammen med X-Men... eller det eneste jeg har set er Wolverine og Blade sammen mener jeg det var.

Det er da stadigt en mulighed. Uanset ville jeg da gerne se flere vampyr film. I dag kan de jo sagtens få en anden til at udføre de forskellige stunts / action moves hvis det er et problem og lade Snipes gøre resten.
Gravatar

#6 Mejse 5 år siden

#5 tror han har haft større eller mindre roller, sammen med de fleste i marvel efterhånden :) har i hvert fald set ham med andre end wolverine, i større eller mindre omfang :)
Gravatar

#7 Gorman 5 år siden

Mener at hvis de vil relancere Blade så vælg en ny “ung” skuespiller.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#8 Geekalot 5 år siden

Dejligt.snipes er blade sådan er det bare :)
Gravatar

#9 The one is back 5 år siden

The one that holds Blade is Balde
Gravatar

#10 The one is back 5 år siden

The one is back (9) skrev:
The one that holds Blade is Blade

Skriv ny kommentar: