Wesley Snipes har af en dommer fået lov til at forlade USA for at arbejde på filmen “Gallowwalker”, som er i post-production i London, og derefter i september rejse til Bangkok for at optage action-filmen “Chasing the Dragon”, der skal instrueres af Chris Nahon (“Kiss of the Dragon”).

Anklagemyndigheden protesterede ellers imod at lade Snipes påbegynde en ny film, specielt da der ikke er sikkerhed for, hvornår optagelserne til “Chasing the Dragon” er færdige og Snipes vender hjem.

Wesley Snipes modtog i april en dom for skatteundvigelse og blev idømt tre års fængsel og en bøde på $5 mio. Skuespilleren har dog fået til at forblive på fri fod indenfor USA’s grænser, mens hans sag bliver appelleret.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 filmz-Luxen 14 år siden

Death and Taxes, ja hvad skal man sige, det står jo ikke i forfatningen at du skal betale skat af dine "Labor" men så igen, hvis du tjener 10 mil. per film så er der nok ikke nogen kære mor.

Jeg har sku lidt sympati med ham, for det var sikkert hans rådgivere der sagde, "Vi sender bare pengene til Cayman, for det har jeg set man kan i Taking Liberties og det er jo en helt reel Dokumentar"

WRONG!!!
Hey Baby, wanna kill all humans?
Gravatar

#2 BN 14 år siden

er der mon håb om at hans appelsag kommer til at gå meget hurtigt, så han ikke kan nå at lave en ny film færdig?
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#3 Seth-Enoch 14 år siden

Han tager vel ALLE roller han kan få nu?
http://www.imdb.com/title/tt1233571/
For den film der er bare ringe!
Gravatar

#4 Crash 14 år siden

Enig med #1, sku lidt synd for ham, han er ellers sådan en god skuespiller.
Gravatar

#5 Riqon 14 år siden

Sejt at man kan få en fælgselsstraf og så få den fastlagt efter, hvornår det er mest praktisk og sådan. :p

#1 - Hmm, det fattede jeg ikke et ord af. Mig og økonomi. Jeg ved, hvordan man bruger en Dankort automat. ;)

#4 - Selv hvis det var sandt (at han var en god skuespiller), hvad har det så med sagen at gøre? Reglerne gælder vel også for dem? Og ja, nu misforstår jeg dig med vilje :) Så for at komme dit modsvar i forkøbet: "Jeg mener jo ikke, det var derfor, at det var synd for ham, men på grund af det der #1 sagde"
Okay så ;)
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#6 Crash 14 år siden

#5 Nah, mener mere at jeg syntes det er synd for film verden, at vi mister Wesley Snipes i 3 år, da jeg ellers har syntes hans film var gode. Hvis han har lavet knas i hans privatliv (økonomi osv, og det var helt bevidst), så er det helt fair, at han ryger bag tremmerne.
Gravatar

#7 Riqon 14 år siden

#6 - Ahh, den mulighed overså jeg.. måske fordi jeg ikke kender en eneste af de film, han har lavet indenfor de sidste tre år.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#8 filmz-halli 14 år siden

Om han så røg ind for livstid ville det ikke være det store afsavn for filmverdnen.
is that the best you can do,you pansies?

Skriv ny kommentar: