Den første trailer til “When You Finish Saving the World” teaser en fantastisk rørende og jordnær film om forholdet mellem mor og søn.

Jesse Eisenbergs instruktørdebut kommer i form af en film baseret på hans eget originale lyddrama af samme navn.

Hvor lyddramaet foregår over flere årtier og fortæller historien om Katz-familiens tre medlemmer på vidt forskellige tidspunkter i deres liv, fokuserer filmen på forholdet mellem sønnen Ziggy og moren Evelyn.

Ziggy, der spilles af “Stranger Things”-talentet Finn Wolfhard, er en highschool-elev, som live-streamer sine egne originale folkrocksange for tusinder af seere. Han er dog ikke på bølgelængde med sin mor, spillet af “Children of Men”-stjernen Julianne Moore, der bestyrer et tilflugtssted for ofre for vold i hjemmet.

Emma Stone, der over to omgange har spillet over for Eisenberg, i “Zombieland”-filmserien, er sammen med Dave McCary og Ali Herting producere på filmen.

Eisenberg, der både har skrevet og instrueret “When You Finish Saving the World”, har allerede udset sig sin næste film som instruktør: “A Real Pain”. Her påtager han sig dog også den ene af to hovedroller. Over for ham spiller “Succession”-stjernen Kieran Culkin.

Du kan læse mere om “A Real Pain” lige her.

“When You Finish Saving the World” får amerikansk premiere den 28. januar, men har endnu ikke fået en premieredato herhjemme.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: