Jesse Eisenberg, der inden længe får instruktørdebut med filmen “When You Finish Saving the World”, har fundet sit næste projekt i instruktørstolen.

“The Social Network”-stjernen skal både skrive og instruere “A Real Pain”, der fortæller historien om to fremmedgjorte fætre, der ender med at tage på en Holocaust-tour efter at være rejst til Polen, da deres bedstemor dør. Det fortæller Eisenberg i et interview med Screen Daily.

De to fætre spilles af Eisenberg selv og Kieran Culkin, der for alvor er blevet et velkendt navn ovenpå sin rolle som Roman i HBO-serien “Succession”.

Eisenberg beskriver filmen som bittersød og forklarer til det britiske nyhedsmedie: “Jeg prøver at stille spørgsmålet, er moderne smerte gyldig med virkelig historisk traume i baggrunden?”

Eisenbergs instruktørdebut “When You Finish Saving the World”, der har Julianne Moore (“Children of Men”) og Finn Wolfhard (“Stranger Things”) i ledende roller, distribueres af A24 og fik premiere ved Sundance i januar i år. Eisenberg håber på at kunne genbruge så stor en del af produktionsholdet fra den film som muligt. Det er da også samme produktionsselskab, Fruit Tree, der står bag “A Real Pain”.

Læs også: “Duffer-brødrene vil undgå at introducere nye karakterer i ‘Stranger Things’ Sæson 5”

Hvornår vi kan forvente at se “A Real Pain”, ved vi ikke endnu. Først og fremmest skal vi i hvert fald have “When You Finish Saving the World”, der stadig ikke har en biografpremieredato fastsat.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: