Adam Warlock kommer endelig til MCU, efter Will Poulter officielt har landet rollen.

Vi skal helt tilbage til 2017 — tilbage til James Gunns seneste Marvel-eventyr “Guardians of the Galaxy Vol. 2”. Her blev vi (i en af de mange post-credit-scener) teaset den populære superhelt Adam Warlock, der lå i sin ‘pubbe’ efter at være blevet skabt af den gyldne skurk, Ayesha.

Warlocks kræfter indebærer supermenneskelig styrke, udholdenhed og flyve, mens han også kan manipulere energi og et hvilket som helst stof på et molekylært niveau — og så er han så godt som udødelig.

Nu har Deadline endelig kunnet rapportere, at “Midsommar”-skuespiller Will Poulter skal spille Warlock i “Guardians of the Galaxy Vol 3”.

James Gunn selv, der ikke er bleg for at svare på fanteorier og -rygter på de sociale medier, bød da også selv Poulter velkommen på Twitter.

Poulter slutter sig til et hold skuespillere bestående af Chris Pratt, Zoe Saldana, Karen Gillan, Dave Bautista, Pom Klementieff, Vin Diesel og Bradley Cooper. Den 28-årige skuespiller er dermed den første nye tilføjelse til “Vol. 3”.

Læs også: “Første ‘Peacemaker’-klip giver os en forsmag på klassisk James Gunn-humor og kæledyrsørnen Eagly”Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 sraw rats 2 år siden

Så må Dave Bautista lige hive ham med i fitnesscenteret, så han kan få lidt mere muller på den krop.

Skriv ny kommentar: