Live long and prosper, som den kølige Spock sagde til Kirk før sin død, således har Kirks alterego William Shatner tilsyneladende levet. Han har i hvert fald formået at få fremgang, når det kommer til sin privatøkonomi.

Se også: Zachary Quinto kunne ikke lave Vulcan-honnør i “Star Trek”.

Siden 1997 har Shatner været ansigtet ud af til for rejsehjemmesiden Priceline, hvilket har givet ham en aldeles solid indtjening på intet mindre end ca. $1 mia.

Selvom Shatner har været Pricelines reklamemand i mere end 15 år, ville det aldrig munde ud i $1 mia. i udbetaling for at lave reklamearbejde, hvis ikke det var fordi, at Shatner i sin tid var smart og valgte ikke at få sin betaling i penge, men derimod i aktier. Disse er sidenhen steget helt utroligt meget i værdi, således at han nu har for det særdeles høje beløb.

Efter alle disse år med Shatner i front har Priceline dog nu valgt at gå i en anden retning med deres reklamer. Med sin indtjening har Shatner dog næppe noget at være utilfreds over, også selvom han selv udtaler, at han ærgrer sig over, at samarbejdet er slut, og at han for tiden sørger.

Shatner bliver officielt erstattet 5. februar i år, hvor Pricelines nye talsmand bliver introduceret under Super Bowl.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 chapton 9 år siden

Spørgsmålet er jo så, om han er klog nok til at sælge eller om han venter i håb om at kunne tjene endnu flere penge.
Gravatar

#2 Rasputin 9 år siden

Han kan jo bruge sin milliard på at finansiere en ny version af "Generations", så Kirk kan få sig en bedre afslutning på en lang glorværdig karriere.
Gravatar

#3 the_paki_don 9 år siden

Wow. Aktier er lækre.
Mænd Instruerer - Kvinder Menstruerer
Gravatar

#4 Mister Marvel 9 år siden

ja, men hans tid i sratrek er over.......

hans præstationer i serien og de 6 film var fantastiske, hans præstation 7éren , den kan diskuteres, fordi han virkede mere som om hans kirk i den var helten der skulle dø og det synes jeg var ærgeligt.


„Be who you want to be, not what others wants to see.``
Gravatar

#5 Jack Slater 9 år siden

Jo mere grådig man er, jo sværere er det at tjene penge på aktier IMHO.

Skriv ny kommentar: