Timothée Chalamet bringer en kærlig charme til Willy Wonka i den nyeste trailer til chokolademagerens origin story.

Paul King har i filmverdenen bemærket sig som instruktøren bag de to “Paddington”-film, der ikke kun kan prale af at være to helt fantastiske stykker kunst i sig selv, men også af at være hyldet som to af det seneste årtis mest hjertevarmende fortællinger.

Om den samme kære og (i bedste forstand) blåøjede udstråling også præger instruktørens næste film, “Wonka”, kan vi kun krydse fingre for – selvom filmens nyeste trailer bestemt peger i den retning.

Filmen fortæller historien om Roald Dahl-karakteren Willy Wonka, og hvordan han bliver den chokoladematador, som vi kender fra forfatterens klassiker “Charlie and the Chocolate Factory”. Den fantasifulde og farverige trailer lover os et spektakel i ånd med den fantastiske, opfindsomme og skøre Wonka, og selvom ikke alle er lige vilde med ham og hans idéer, så forsøger han at ændre verden – en bid ad gangen.

Chalamét spiller karakteren, der tidligere har optrådt på det store lærred i form af Johnny Depp og Gene Wilder. Over for “Dune”-stjernen spiller blandt andre Mr. Bean himself Rowan Atkinson, “Key & Peele”-komiker Keegan-Michael Key samt Kings tidligere “Paddington 2”-stjerner Sally Hawkins og Hugh Grant.

Læs også: “Denis Villeneuve håber på ‘Dune: Part 3’: ‘Der er ord på papir'”

King står bag filmens historie, mens han har skrevet manuskriptet i samarbejde hans “Paddington 2”-medforfatter Simon Farnaby, der også optræder i den kommende film.

“Wonka” får premiere i de danske biografer den 14. december.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: