“Dune: Part 2” er netop blevet udskudt til marts 2024, men det stopper ikke instruktør Denis Villeneuve fra at drømme sig længere ud i fremtiden.

Villeneuve har længe haft drømmen om at gøre sine “Dune”-film til en trilogi. De to første film baseres på den første bog i Frank Herberts klassiske bogserie, mens den eventuelle tredje film vil tage udgangspunkt i romanens første fortsættelse, “Dune Messiah”.

I et nyt interview med Empire fortæller instruktøren lidt om, hvad han kunne tænke sig at gøre med den tredje film.

“Hvis det lykkes mig at lave en trilogi, ville det være drømmmen,” siger han og uddyber. “‘Dune Messiah’ blev skrevet som reaktion på, at folk så Paul Atreides som en helt, hvilket ikke var det, han ønskede. Min fortolkning [af ‘Dune’] er tættere på hans idé om, at det faktisk er en advarsel.”

Om vi får en “Dune: Part 3” at se, afhænger i høj grad af, hvor godt “Part 2” klarer sig i billetlugen. Skulle den kommende fortsættelse dog vise sig at være en succes for Warner Bros. har den canadiske instruktør og forfatter allerede taget forskud på glæderne. “Jeg vil sige, at der er ord på papir,” fortæller han om den tredje film.

Hvad og hvor meget, der er blevet skrevet, ved vi naturligvis ikke, men det viser alligevel, at instruktøren har stor tiltro til “Dune: Part 2”. Vi kan ikke gøre meget andet end at håbe på, at den kan leve op til forventningerne, så vi kan få en afslutning på trilogien.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: