Bruce Willis kan godt lægge skydevåbene på hylden og finde sin mere romantiske side frem. Actionstjernen har nemlig sagt ja til at medvirke i Woody Allens næste film, der endnu ikke har fået nogen titel. Det skriver Empire.

Se også: Woody Allen udvikler tv-serie for Amazon.

Ud over Bruce Willis er også Kristen Stewart og Jesse Eisenberg også tilføjet rollelisten. Sidtsnævnte har tidligere spillet med i Woody Allens ”To Rome With Love” fra 2012.

Om den 79-årige instruktør drager til Europa igen (som han gjorde det med ”Magic in the Moonlight”) eller USA (hvor ”Blue Jasmine” er optaget) er endnu usikkert.

Woody Allens næste film er “Irrational Man”, der handler om en universitetsprofessor som falder for en af sine studerende. Den har Joaquin Phoenix, Emma Stone, Jamie Blackley og Parker Posey i de bærende roller.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Den fede 9 år siden

Interessant. Jeg tror, sgu Bruce-drengen kan alt, han sætter sig for. Senest tog han røven på mig i Moonrise Kingdom.
Gravatar

#2 coftkohl 9 år siden

#1

Mere aktuelt har han ødelagt 1 franchise (Die Hard) og en måske kommende(RED), med sit manglende engagement mht. til hans arbejde.

Kan dog tænkes at Woody ikke vil lade sig nøje med en ligeglad Willis, man kan kun håbe, for så kunne det jo ske at han eventuelt kunne komme tilbage og give Die Hard en rigtigt sidste film og måske gør RED til en god trilogi.
Gravatar

#3 Den fede 9 år siden

coftkohl (2) skrev:
Kan dog tænkes at Woody ikke vil lade sig nøje med en ligeglad Willis


Ya think?

Bruce leverer altid varen. Die Hard blev ikke ødelagt af ham men af instruktøren. Red-filmene har jeg aldrig set det store lys i, så det rører mig ikke så meget.
Gravatar

#4 TP-DK 9 år siden

Den fede (3) skrev:
Bruce leverer altid varen. Die Hard blev ikke ødelagt af ham men af instruktøren


Bruce Willis var da lige så meget med til at ødelægge den. Han lignede en der var ved at dø af kedsomhed og kun gjorde det for pengene. Synes faktisk han er sådan i mange film på det seneste, men Moonrise Kingdom som en af de få undtagelser.
"I'm single! I love being single! I haven't had this much sex since I was a Boy Scout leader!"
Gravatar

#5 Den fede 9 år siden

#4

Jeg vil nu stadig mene, hovedansvaret ligger på instruktøren for slet ikke at glemme det sindssygt dårlige manuskript. Jeg tror ikke Bruce mangler håndører. Han har altid elsket serien og karakteren, og jeg synes han gjorde, hvad han kunne med han havde at arbejde med.
Gravatar

#6 Mikkel Abel 9 år siden

Well. Nu har Willis jo selv været ude og sige, at actionfilmene rent faktisk er begyndt at kede ham, men han fortsat laver dem for de gode penge. Han og Stallone havde jo også beef omkring Expendables 3, da Willis ville have flere penge.
Jeg tror han er ligeså interesseret i at tjene håndører som alle andre.

http://www.slashfilm.com/bruce-willis-bored-of-act...

http://www.hollywoodreporter.com/news/bruce-willis...
I saved Latin. What did you ever do?
Gravatar

#7 Den fede 9 år siden

#6

Jamen så tager jeg det i mig igen. De citater taler jo for sig selv, så tak for input.

Jeg mener dog som sagt hans glæde ved at spille John McClane stadig skinner igennem. Her er han kaptajnen på skibet. Når man kigger på de udtalelser, så tror jeg man skal skelne mellem Die Hard-franchisen og øvrige actionfilm.

Skriv ny kommentar: