Woody Allen udvikler tv-serie for Amazon

Han har lavet film siden 1960’erne og står bag moderne klassikere som ”Mig og Annie”, ”Manhattan” og “Den røde rose fra Kairo”. Og nu skal Woody Allen for første gang kaste sig over tv-mediet.

Se også: Filmz-toppen: Her er Woody Allens bedste film

Internetgiganten Amazon har nemlig hyret den 79-årig instruktør til at skrive og instruere en tv-serie, der kan streames næste år.

Og Amazon Studios direktør, Roy Price, glæder sig over, at de har slået kløerne i den legendariske filmmager.

”Woody Allen er en visionær innovatør, der har skabt nogle af de bedste film nogensinde. Det er en ære at få lov at arbejde med ham ved skabelse af hans første tv-serie,” siger Roy Price.

Selv joker Woody Allen med, at Amazon har købt katten i sækken.

”Jeg ved ikke, hvordan jeg er endt i det her. Jeg har ingen idéer, og jeg aner ikke, hvor jeg skal begynde. Jeg tror, at Roy Price (Amazon Studios direktør red.) kommer til at fortryde det her,” siger Woody Allen i en pressemeddelelse.

Amazons tjeneste, Amazon Instant Video, er forholdsvis ny på streamingmarkedet, men de giver allerede Netflix og co. kamp til stregen. Ved søndagens prisuddeling af Golden Globe hev tv-serien “Transparent” priserne hjem for Bedste komedieserie og Bedste skuespiller i en komedieserie.

I første omgang vil Amazon gøre Woody Allens serie tilgængelig i USA, Storbritannien og Tyskland.

[i]FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: