Josh Tranks “Fantastic Four” fra 2015 blev et flop – fravalgte færdigt manuskript.

Da instruktør Josh Trank blev udvalgt til at lave “Fantastic Four”, kunne han have valgt at filmatisere “X-Men: First Class”-forfatter Zack Stentz’ færdige manuskript.

Det ønskede Trank dog ikke – han skrev sit eget, hvilket som bekendt ikke blev nogen stor succes.

Nu afslører Zack Stentz, hvordan hans “Fantastic Four”-historie var:

”Det handlede om, hvordan De fantastiske fire næsten blev til De fantastiske fem, men en ung mand ved navn Victor von Doom var for fucked up til at blive en del af det. Det var et manuskript, jeg var meget stolt af. Josh Trank ville ikke bruge det,” siger Zack Stentz til Fatman Beyond Podcast.

Stentz skrev også et manuskript til Fox med alle selskabets Marvel-karakterer – læs om det her.


Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Geekalot 3 måneder siden

Hvis godt den mand/dreng ikke rigtig laver noget af værdig mere i Hollywood...
Gravatar

#2 HighFlyer15 3 måneder siden

"”Det handlede om, hvordan De fantastiske fire næsten blev til De fantastiske fem, men en ung mand ved navn Victor von Doom var for fucked up til at blive en del af det."
Utroligt at man har noget at takke Hollywood for når det kommer til FF. Ikke at have gjort dette til virkelighed XD
Gravatar

#3 Johnny42 3 måneder siden

Ja ja det kan enhver jo komme og sige. Noget kan også lyde fantastisk på papir men ikke fungere nr det skal filmes.

Der var dog to gigantiske fejl ved Franks film. Den ene at vi kun fik en lille bitte smagsprøve på hvordan karaktererne lærte at kontrollere de nye kræfter, hvorefter vi sprang et år frem i tiden, så meget af det interessante blev fjernet fra filmen, hvilket jo også skyldes at Fox havde mistet tilliden til filmen og derfor ville skære ned i projektet.

Den anden store fejl var at Doom også forsvandt det år, og det næste man ser er ham begynde at sprænge hoveder, uden at give os et indblik i hvad han har gennemlevet.

Om dette her ville have været bedre er svært at sige, men det kan dårligt blive dårligere. Godt Trank blev droppet som instruktør for en Star Wars film.
Gravatar

#4 Geekalot 3 måneder siden

#3 tænkte det han lavede en hvid karakter om til en sort karakter var det værste. Så oven i købet stadig have en hvid søster.... Han kunne da i det mindste havde gjort det ved 2 af de andre karakterer.
Gravatar

#5 Johnny42 3 måneder siden

#4 Nå ja den del havde jeg faktisk glemt.

Skriv ny kommentar: