Robert Pattinson og Nicholas Hoult testede til rollen som Batman i gamle kostumer – instruktør Matt Reeves vidste, hvad han ville have.

Sidste fredag blev Robert Pattinson officielt udråbt som afløser for Ben Affleck til DC-rollen som Bruce Wayne i “The Batman”. Men det skete ikke uden kamp.

Instruktør Matt Reeves har skrevet et manuskript, hvor Batman er i sine unge år – omkring de 30, hvilket tidligt udelukkede Ben Affleck.

Til det sidste kæmpede Robert Pattinson i stedet med Nicholas Hoult (“X-Men: Dark Phoenix”) om Batman-rollen, hvor DC Films kun havde ét krav – skuespilleren måtte ikke være en del af Marvel Cinematic Universe.

På forhånd havde Pattinson og Hoult forhandlet kontrakter på plads, inden den endelig test i slutningen af maj.

Her var begge kandidater til prøve hos Matt Reeves, der lod dem optræde i gamle Batman-kostumer for at se, hvordan de så ud i rollen.

Reeves fokuserede på, om de var karakteren. Hvordan så deres øjne ud – havde de noget særligt? “The Batman”-instruktøren vidste, hvad han ønskede sig, siger en kilde til The Hollywood Reporter.

I sidste ende faldt valget som bekendt på Pattinson, som Reeves blev opmærksom på efter rollerne i “Good Time” og “High Life”.

Robert Pattinson bliver dog ikke Batman som Christian Bale eller Ben Affleck. “The Batman” bliver ikke endnu en origin story eller historien om en rutineret bekæmper af kriminalitet i Gotham City.

Der bliver i stedet tale om en yngre Bruce Wayne, der er ved at finde sin vej til at blive en genial detektiv.

“The Batman” får premiere d. 25. juni i 2021.


Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: