Marvel Cinematic Universe har tidligst tid og plads til “X-Men” og “Fantastic Four” om et par år. 

Disney og Marvel Studios har nu fuld råderet over “X-Men” og “Fantastic Four” efter købet af Fox. Men de nye helte hos Marvel Studios kommer ikke i kamp lige med det samme.

I den forbindelse er det vigtigt at skelne. “X-Men: Dark Phoenix” og “X-Men: The New Mutants” er ganske vist på vej med premiere i 2019, men er ikke en del af MCU, hvor fremtiden ligger for “X-Men”.

Marvel Studios har således en lang række projekter, som prioriteres, før der bliver tid til at inkorporere “X-Men” og “Fantastic Four” i MCU.

“Spider-Man: Far From Home” åbner Phase 4 til sommer. Derfra står den på film om Black Widow, The Eternals og Shang-Chi, imens der også er planer om fortsættelser til “Black Panther” og “Doctor Strange”.

Ydermere er “Guardians of the Galaxy Vol. 3” nu igen på MCU-blokken efter genansættelsen af James Gunn – læs om det her.

Derfor bliver der tidligst MCU-debut til “X-Men” og/eller “Fantastic Four” i 2021 – måske senere, skriver The Hollywood Reporter.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 CaGoDa 2 år siden

næste opkøb bliver nok Sony Pictures på grund af Spider-Man og eventuelt Universal på grund af Hulk filmrettigheder
Gravatar

#2 Gridlock 2 år siden

Black Widow.. så er spørgsmålet om den film bliver en alm pg-13 eller om Disney tør satse på en R rated film til black widow.
Synes næsten Black Widow fortjener en R-rated film, da man skimter lidt af hendes opvækst i Age of Ultron og den var bestemt ikke mild.
Kunne være fedt hvis de lavede en r-rated film og gik all in og vidste den brutale træning samt sterilisering som Natasha gik igennem for og blive til Black Widow.
Gravatar

#3 Geekalot 2 år siden

#1 Det får de ikke lov til, tror det var tæt på de ikke fik lov til at opkøbe Fox.
Gravatar

#4 Johnny42 2 år siden

#3 Enig. Det kan højest blive tale om mindre IP'er fremadrettet. De store film-selskaber kan der ikke blive tale om.
Gravatar

#5 Mejse 2 år siden

#1+3 de ville hverken få lov, ej heller har de lyst, eller pengene, til sådan et indkøb, det er ikke helt sådan det fungere :P

#2+4 kunne være en fin ide, men det kommer aldrig nogensinde til at ske, og ved heller ikke rigtig om det er nødvendigt, de kunne jo vise det de kunne, i Age of Ultron, og det må trods alt efter hvad der skete da man så det, være noget af det hun betragtede som værst....men ja man kunne nok vinkle den til en R-rated film, men det kommer man ALDRIG til, og kan heller ikke se nødvendigheden af det :)
Gravatar

#6 Geekalot 2 år siden

Så det da godt du ved bedre... for firmaer ikke skal blive for store så det bliver konkurrence forvridende så skal sådanne opkøb godkendes. Det blev Fox købes også, det vil eventuelle andre opkøb også blive. Så nej det er ikke alene op til Disney hvad de vil...
Om de har pengene til det, skal jeg ikke kloge i.
Gravatar

#7 Mejse 2 år siden

#6 ved ikke helt hvem der har tissede på din sukkermad, men gav dig jo altså ret i at de ikke ville få lov, kender konkurrence lovene ganske udemærket tak, min kommentar omkring at det ikke helt fungere sådan, var til #1 om at de ikke bare kan købe som de vil, og så var der mere end en grund til det....men godt du ikke bliver fornærmet og defensiv uden grund :D

dybe indåndinger Geekalot, det er fint du sjældent er enig med mig, og har en ide om at uenigheder er personlige.....men når jeg giver dig ret og så bare tilføjer noget mere, er der næppe behov for at blive sådan :D
Gravatar

#8 Geekalot 2 år siden

Så var det mig der læste forkert, undskyld :)
Gravatar

#9 Mejse 2 år siden

#8 jeg udtrykte mig sikkert heller ikke klart nok :) sorry

Skriv ny kommentar: