Marvel Studios kan meget vel være på udkig efter ny Wolverine-skuespiller.

Lauren Shuler Donner producerede de første “X-Men”-film hos Fox sammen med MCU-chef Kevin Feige, inden han fortsatte karrieren hos Marvel Studios.

Nu indikerer Donner, at Kevin Feige sandsynligvis skal finde en ny til “X-Men”-rollen som Wolverine i stedet for Hugh Jackman:

”Når du først kommer i en vis alder, så kan kroppen bare ikke mere. Jeg synes, at han var klog nok til at sige: ‘Jeg er kommet dertil, jeg kan ikke mere’,” siger Donner ifølge Slashfilm.

Producenten, der har produceret “X-Men”-film de seneste små 20 år, afviser dog ikke endeligt et Wolverine-comeback til 50-årige Hugh Jackman, der senest spillede rollen i “Logan” i 2017:

”Det betyder ikke, at han ikke kan gøre comeback som en ældre Wolverine, man ved aldrig.”

Senere i 2019 overtager Disney og Marvel Studios efter planen kontrollen med Fox-Marvel og “X-Men”-franchisen. Derfra bliver det op til Kevin Feige at beslutte, hvad der skal ske med Wolverine-karakteren.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Nagash 3 år siden

Har Jackman ikke selv sagt, at det ikke kommer til at ske igen? Eller er det bare et tilfælde af "man har et standpunkt til man tager et nyt"?
Gravatar

#2 Geekalot 3 år siden

#1 syntes jeg kan erindre han har udtalt sig om det før også, men så kom der alligevel 2-3 film med ham i rollen :)
Elsker ham i den rolle, men hvis han vil givet jobbet videre til en anden, er det også forståeligt :)

Skriv ny kommentar: