Den populære Youtube-filmanmelder skal skrive og instruere gyserfilmen “Shelby Oaks”, der markerer hans spillefilmsdebut.

Filmen er baseret på et igangværende internetfænomen, der følger en gruppe unge efterforskere af det paranormale i midten af 00’erne, der kalder sig selv The Paranormal Paranoids.

Flere fiktive found footage-videoer er de seneste uger kommet frem og har sat gang i et ARG (Alternate Reality Game). Her kan seere og fans bag tastaturet deltage i mysteriet, som lidt efter lidt åbnes op af spilskaberen, der kan inddrage tanker og ideer fra fans i udviklingen af historien.

Filmen produceres af genrefilmsproduktionsselskabet Paper Street Pictures. Selskabet har tidligere lavet filmen “The Pale Door” og har Stephen Lang-filmen “Old Man” på vej.

Fans af Stuckmann, der har lavet anmeldelser på Youtube gennem mere end 10 år, vil med garanti kende til hans livslange drøm om at blive filminstruktør. Den går nu langt om længe i opfyldelse, så det bliver interessant at se, hvordan kritikerens egen vision vil blive modtaget.

Læs også: “Anmelderne: “Abernes Planet” er bedste sci-fi-trilogi siden ‘Star Wars'”

Kritikeren — og nu instruktøren — snakker selv om nyheden på sin Youtube-kanal.

“Shelby Oaks” har endnu ingen premieredato.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: