‘The Snyder Cut’ består hovedsageligt af usete scener – genbruger intet fra Joss Whedon.

Hvad er forskellen på Joss Whedons biografudgave af “Justice League” fra 2017 og så den kommende HBO Max-premiere af ‘The Snyder Cut’?

Det afslører Zack Snyder nu selv under en session på Vero.

Zack Snyders “Justice League” bliver som bekendt i nærheden af fire timer, der bliver udsendt som en miniserie på HBO Max.

Der vil ikke være scener fra Joss Whedons reshoots til 2017-udgaven.

Derfor vil ‘The Snyder Cut’ bestå af Zack Snyders scener fra biografudgaven samt 150 fraklippede minutter, som Snyder optog, men som blev fravalgt af Whedon.

Derudover er der fem minutter med friske reshoots, som Zack Snyder har optaget i dette efterår fra sit HBO Max-budget på 70 millioner dollars.

Læs også ‘Zack Snyder afslører sin skurk i “Justice League” – så stor er forskellen‘.

Zack Snyders “Justice League” får premiere på HBO Max i 2021.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Johnny42 2 år siden

Ikke noget med Supermans overskæg :-). Hvis jeg nogensinde kommer i kontakt med Whedons Cut vil jeg destruere den på den værst tænkelige måde.
Gravatar

#2 BlackJesus 2 år siden

De 5 minutters reshoots lyder meget dyre! Oprindeligt fik han jo 20 mio dollars til redigering og efterbehandling, som jeg tænker var rigeligt i forhold til at tjene penge ind igen. Hypen var stor i forvejen og spørgsmålet for mig er om de ekstra 50 mio dollars er godt givet, når det nu er til streaming
Gravatar

#3 CaGoDa 2 år siden

underligt at man så kalder det et ut ville jeg ser selv det som en snyder edition

Skriv ny kommentar: