Warner Bros.’ stjerneinstruktør Zack Snyder fik en del kritik for sin film om Superman fra 2013, “Man of Steel”. Blandt andet for slutningen, hvor Superman ender med at slå ihjel. Men den kritik forstår Snyder ikke.

Se også: ”Batman v Superman”: Derfor er de to helte imod hinanden

I forbindelse med den stigende opvarmning til næste års “Batman v Superman: Dawn of Justice” forklarer Snyder, at han var overrasket over kritikken:

”Jeg var overrasket, fordi det er Superman for mig, at du ikke bare kan have superhelte, der smadrer løs uden konsekvenser,” citeres Snyder for hos Indiewire.

For Zack Snyder var de alvorlige konsekvenser netop en central pointe – han vil fortsætte i den stil med sine DC Comics-filmatiseringer:

”Der er andre superheltefilm, hvor de joker med, at stort set ingen kommer noget til. Sådan er vi ikke. For hvad er budskabet? At der er stor ødelæggelse uden konsekvenser for nogen?”

“Batman v Superman: Dawn of Justice” får dansk premiere den 24. marts 2016.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.


Vis kommentarer (13)
Gravatar

#11 arnem 5 år siden

Han har jo tydeligvis ikke forstået kritikken. Kritikken gik ikke på at ting blev smadret, kritikken gik på at det ikke blev taget seriøst. Alle var ligeglade med at tusindvis af mennesker døde, og derfor bliver publikum også ligeglade.

Vi fik det ikke fortalt, vi oplevede det ikke, og derfor mærker man ikke det som Snyder påstår er en del af filmen.
Gravatar

#12 patrickjane 5 år siden

shimong (11) skrev:
Han har jo tydeligvis ikke forstået kritikken. Kritikken gik ikke på at ting blev smadret, kritikken gik på at det ikke blev taget seriøst. Alle var ligeglade med at tusindvis af mennesker døde, og derfor bliver publikum også ligeglade.

Som Den Fede påpeger, så er jeg ret sikker på at lige præcis det emne bliver taget på i Batman V. Superman.[quote=Rykno (10)]Problemet skinner igennem ved slutningen, jeg fik aldrig fornemmelsen af at Superman forsøgte at redde folk eller i det mindste holde dødstallet på et minimum. Manden er ikke soldat og han kæmper en 3-1 kamp, men hvorfor så ikke vise at hans forsøg på at redde folk måske endda kostede flere mennesker livet, eller at simpelthen ikke var i stand til at redde dem, fordi han jo var uerfaren på alle punkter, når det kommer til at være Superman. Istedet virkede det bare som action på action, og hele filmen føltes, for mig, meget overfladisk.


Nemlig! Superman var uerfaren i MOS. Bevares, man kan jo altid være bagklog og sig, hvorfor han ikke tog kampen med væk fra storbyen? Men det var han jo ikke alene om at bestemme, eftersom Zod ville ramme Superman ved at tage så mange menneskeliv som muligt. Derved følte Superman måske at han var nød tal at tage kampen op med Zod i byen. Men igen, er ret sikker på at det/de emner bliver taget op.

Sidst men ikke mindst. MOS er ikke en perfekt film, men IMO er det den bedste Superman film der endnu er lavet.
Gravatar

#13 patrickjane 5 år siden

Ha ha, gik lige lidt galt med Quote knappen ;o)

Skriv ny kommentar: