Han havde ansvaret for kameraet, da Zack Snyder var instruktør på “Justice League”, men havde ikke selv tid til Joss Whedons mange ekstra optagelser. Nu opfordrer fotograf Fabian Wagner til et Director’s Cut af “Justice League”.

Se også: DC-fans kræver Zack Snyders udgave af “Justice League”

Fabian Wagner mener nemlig, at biograf-udgaven er blevet overraskende kort og et stykke fra Snyders oprindelige vision:

”Den var endda kortere, end jeg forventede, så der er scener, som ikke er med. Jeg håber virkelig, at vi får lov til at se et Director’s Cut,” siger Wagner til The Hollywood Reporter.

For selv om Zack Snyder er kendt for sine lange film – særligt når det kommer til Director’s Cut – så føler fotografen aldrig, at det bliver for meget:

”Jeg har aldrig set et af hans Director’s Cuts og tænkt, at det var for langt. Uanset om de er tre timer eller tre timer og ti minutter, så virker de altid til at gå hurtigt.”

Følg Filmz på Facebook.

Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Johnny42 6 måneder siden

Jeg vil gerne se et direktors cut af filmen, håber så meget at der findes en bedre version end den vi fik, MEN hvis de frigiver et direktors cut af filmen, der er langt bedre end biograf-versionen, betyder det samtidig at det er sidste gang jeg ser en DCEU film i biografen. Hvorfor skal WB have MINE penge, når de ikke har tiltro til deres instruktører, og når de leverer it ufærdigt og elendigt produkt i biografen, fordi de vil presse 1-2 flere visninger ind om dagen.
Gravatar

#2 Mejse 6 måneder siden

#1 altså du giver dem jo stadig penge medmindre du downloader den ulovligt, og det er jo ikke et ufærdigt produkt, bare et anderledes produkt :) men ja det var en dårlig ide fra starten af, at lade sig skræmme af 2049 og tro længden var grunden til den floppede
Gravatar

#3 gladiator 6 måneder siden

Ellers tak... JL var fint underholdende for mig. Forstår ikke monster kritikken af filmen... Den skal lidt hades, for at hades, synes jeg.

Udover dét, så er Zack Snyder grundlaget for et helt igennem elendigt DC multiverse.. At han fik lov til at fortsætte efter Man of Steel, var fejl nr. 1. Han tager det ALT for seriøst, og det tyder alt på, med rygterne om en ond Superman, 3 timers film osv,

Skriv ny kommentar: