“The Snyder Cut” får en sort-hvid udgave, som blandt teamet, der har arbejdet på filmen, er kendt som “Zack Snyder’s Justice League: Justice Is Gray”.

I en samtale med IGN fortæller Snyder om planen om at udgive den sort-hvide udgave af hans 4 timer lange “Justice League”-film.

Instruktøren fortæller om den sort-hvide film, at “[…] for mig er det min yndlingsudgave af filmen. Jeg forstår godt, at folk gerne vil se den i farve, og det er fint, og jeg vil virkelig gerne have, at de nyder den i farve, men for mig er den ultimative udgave den sort-hvide IMAX-version af filmen […]”

Læs også: “‘Zack Snyder’s Justice League’ får R-rating”

“The Snyder Cut” er da også blevet teaset med sort-hvidplakater og -klip på twitter, så det er ikke overraskende, at Snyder har ønsket at lave filmen i sort-hvid. Mere overraskende er det derimod, at denne udgave faktisk bliver udgivet.

Fans har længe kæmpet for “Zack Snyder’s Justice League” med kampagnen #ReleaseTheSnyderCut. Nu får de altså ikke bare én, men to udgaver af filmen, som markerer slutningen på Snyders tid som instruktør i DCEU.

Hvornår “Justice is Gray”-udgaven får premiere, ved vi endnu ikke. Den udkommer dog på HBO Max ligesom sit farvefyldte modstykke, der får premiere d. 18 marts.

 Vis kommentarer (56)
Gravatar

#51 Miko666 8 måneder siden

#49 som jeg skrev igår...hva så med a lukke den?...jeg ser ikke sort/hvid film , det ganske enkelt de siger mig ikke noget...jeg lever i en tid hvor farve skærmen er opfundet...så hva andre gør er deres problem , men jeg ser IKKE sort/hvid film...så forstår endelig ikke du har et behov for a blive med ved a køre videre på det hele tiden...og hva jeg laver her inde kan du sku da være ligeglad med !!!
Gravatar

#52 Ronnie Barnhardt 8 måneder siden

#51 Hvorfor så ikke bare holde tæt med dit eget s/h-had, som jo er helt i orden, hvis du altså samtidig holdte dig for god til at bringe det håbløse argument med farvefjernsyn på banen. Det er det samme som at mene, at ingen burde lytte til akustisk musik efter forstærkeren blev opfundet.
Gravatar

#53 Miko666 8 måneder siden

#52 sikkert a samme grund som du føler for a koge suppen videre
Gravatar

#54 [ikke godkendt bruger] 8 måneder siden

[Denne bruger afventer at blive godkendt til at deltage i diskussionen.]
"I love the smell of napalm in the morning..."
Gravatar

#55 Gottschalck 8 måneder siden

Men bare lige for at få debatten hen på JL igen; hvad er jeres største, konkrete ønske for den nye film? Altså, hvis I skulle vælge én specifik del af filmen, som i jeres øjne burde være lavet om til det bedre?

Den er svær, mener jeg selv. Personligt ville jeg dog nok vælge noget om Supermans genopstandelse, da den virker alt for let købt og for hurtigt overstået. Men ellers er der også boblere såsom Batmans drømmesyn fra BvS eller de slatne karaktertræk ved både Cyborg og Aquaman.

Men, hvad mener I? :)
Gravatar

#56 [ikke godkendt bruger] 8 måneder siden

[Denne bruger afventer at blive godkendt til at deltage i diskussionen.]

Skriv ny kommentar: