Zak Penn, der bl.a. har skrevet manuskriptet til Marvel-filmene “X-Men: The Last Stand”, “Fantastic Four”, “Elektra” og “The Incredible Hulk”, vil nu kaste sig over græske myter i form af en fortolkning af historien om argonauterne, en gruppe af heroiske sømænd, der før den trojanske krig fulgte Jason i hans jagt efter det gyldne skind. Argonauterne er navngivet efter det storslåede skib Argo, der blev bygget til formålet.

“The Argonauts”, som bliver lavet hos 20th Century Fox, er den seneste af de sværd og sandal-film, der er skudt op siden “Gladiator”. Warner Bros. har både et remake af “Clash of the Titans” og en fortsættelse til “300” på vej, Relativity Media har “War of Gods” på vej om helten Theseus, og Universal har “Hercules: The Thracian Wars”, som Peter Berg skal instruere, og en filmatisering af computerspillet “God of War” med Brett Ratner bag roret i støbeskeen.

Historien om argonauterne er tidligere blevet filmatiseret i “Jason og det gyldne skind” fra 1963 af Don Chaffey med effekter af Ray Harryhausen.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 lagoni 13 år siden

Jeg så en udstilling om Harryhausen i Berlin, det var godt nok flot hvad han lavede dengang.
- Women remember, Steve. It's like they've got minds of their own.
Gravatar

#2 lagoni 13 år siden

Jeg så en udstilling Harryhausen i Berlin, han var godt nok dygtig. Rigtig flotte effekter, der sagtens kan måle sig med meget af det nyere.

edit: så fik I lige et ekstra indlæg, mit indlæg kom ikke op ved mig, men blev slettet da jeg trykkede 'Gem'. Nå, men så blev det slået fast at jeg kan li' hans effekter.
- Women remember, Steve. It's like they've got minds of their own.
Gravatar

#3 Kyllingebenet 13 år siden

Vidste ikke der ville komme en forsættelse til 300? Hvor tamt .. :S
Gravatar

#4 Spanner 13 år siden

301???

Det lyder sort
"You fuhl no man can kil me die no ay not man" - Erlingur666
"Do not talk to me about pork when we have a crisis on my hands!!" - Producerem
Gravatar

#5 mr gaijin 13 år siden

#1 Ja, der er lidt mere personlighed i de effekter. Man kan maerke de mange timer brugt paa at noerde med figurerne i Harryhausens film.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#6 PredatorX 13 år siden

Zak Penn har jo lavet nogle fantastiske manuskripter til nogle fantastiske film. Jeg er sikker på han endnu engang vil noget ganske middelmådigt.

En fortsættelse til 300 lyder godt nok tåbeligt. Men endnu mere tåbeligt er det at lade Brett Ratner filmatisere God of War. Det skal han helt sikkert nok få fucket godt og grundigt op.
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#7 gi-jones 13 år siden

"Fra folkene, der bragte os megasucceser som: X-men 3, Fantastic Four og Hulk, kommer nu et endnu et episk mesterværk!". ... Eller noget.
Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.
Gravatar

#8 enfilmnørd 13 år siden

Zak Penn, der bl.a. har skrevet manuskriptet til Marvel-filmene "X-Men: The Last Stand", "Fantastic Four", "Elektra" og "The Incredible Hulk",

Jeg tror det er alt jeg har at sige...
"Guuump! Whats your sole purpose in this army?"
"To do whatever you tell me drill sergeant!"
"God dammit, Gump! You a god damn genius.
Gravatar

#9 Lethal Injection 13 år siden

Hvordan kan den mand stadig få arbejde???
He's like Brett Ratner if he was a writer!
Talentløs
Perhaps an attic shall I seek!
Gravatar

#10 chronaden 13 år siden

"den seneste af de sværd og sandal-film, der er skudt op..."

:D
http://www.lebowski.dk/film.html

Skriv ny kommentar: