Guillermo del Toro har netop offentliggjort, at efterfølgeren til sidste års ”Pacific Rim” vil få verdenspremiere den 7. april 2017. Det fortæller han i en officiel video, som du kan se nederst her i nyheden.

Se også: ”The Avengers”-forfatter skriver “Pacific Rim 2”

Manuskriptet til “Pacific Rim 2” bliver skrevet af del Toro selv i samarbejde med Zak Penn, som tidligere har skrevet superheltefilmene ”The Avengers” og ”The Incredible Hulk.”

”Alle de karakterer, jeg elsker, vil vende tilbage! Raleigh, Mako, Newt, Gottlieb og hvem ved måske endda Hannibal Chau. Men vi sætter dem i et nyt territorium, som vil byde på fantastiske seværdigheder og kampe. Den første film satte scenen, og nu er vi klar til at have en fest,” fortæller Guillermo del Toro til hjemmesiden BuzzFeed.

Ud over en fortsættelse til den første film, arbejder den mexicanske instruktør også på en efterfølger til tegneserieforlægget bag filmen ved navn “Pacific Rim: Tales From Year Zero,” der også vil udkomme i 2017.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (16)
Gravatar

#1 David Munch 7 år siden

Der skal godt nok ske noget på manuskriptsiden, før jeg gider spilde tid på den... Etteren var da noget makværk, med undtagelse af CGI'en.
Gravatar

#2 knekker 7 år siden

Lyder til at der bliver lagt op til en større mængde brawls imellem robotterne og monstrene, det bliver så episk, glæder mig! Og så kan alle de selvudnævnte stuckup film experter her inde rende og hoppe.
[i]filmz.dk - stedet hvor selvudnævnte film eksperter sammen, elsker at tude og brokke sig over Hollywood Block Buster film [/i]
Gravatar

#3 Rust Cohle 7 år siden

Jeg tror bare, at jeg render og hopper. Mage til spild af instruktørtalent.
I think it's safe to say, that nobody here is gonna be splitting the atom, Marty!
Gravatar

#4 Wolff 7 år siden

Der var ikke nogen form for stor filmkunst 1eren. Forudsigelig, halvringe skuespil og dårlig skrevne replikker. Tilgengæld var jeg virkelig underholdt! Og jeg ser frem til endnu en gang bulder og brag! :)
Gravatar

#5 bruno 7 år siden

Jeg er frisk, gi' mig endelig flere store robotter.
Gravatar

#6 Rust Cohle 7 år siden

I think it's safe to say, that nobody here is gonna be splitting the atom, Marty!
Gravatar

#7 bruno 7 år siden

Jeps, der er plads til det hele i min verden, både de skæve og herlige indiefilm, som jeg har gjort mig en del i, over det sidste års tid og de store, larmende sommerblockbusters. Dog er Fast 6 stadig en bedre film. :D

Og hvis del Toro har det fint med at lave den slags, så skal han da bare slå sig løs. :)
Gravatar

#8 Rust Cohle 7 år siden

Ak og ve :) Jeg tror, jeg vil kvæde et kvad ;)
I think it's safe to say, that nobody here is gonna be splitting the atom, Marty!
Gravatar

#9 cnr 7 år siden

Hmm - lad os nu vente og se. Elsker Del Toros værker, men forekommer mig at der 50% af gangene sker noget, der gør at han springer fra og videre til næste projekt
Gravatar

#10 Ispep 7 år siden

Jeg håber at Del Toro vender tilbage til mere ambitiøse projekter a la Pan's Labyrinth. Fint med store tanketomme Blockbusters, men dem er der sgu mange der står i kø for at lave. Jeg synes han kan mere.

Skriv ny kommentar: