Teaser traileren til “Army of the Dead” viser et zombiefyldt Las Vegas, men holder sine kort tæt ind til kroppen.

Tidligere på ugen udkom den officielle poster til Zack Snyders første zombie-film siden hans instruktørdebut på “Dawn of the Dead” fra 2004. “Army of the Dead” var længe fanget i et produktionshelvede, og den originale version fra dengang var da også tænkt som en efterfølger til “Dawn”. Det vides dog ikke, om den film, vi får til maj, stadig er en opfølger. Det er i hvert fald småt med forbindelser imellem de to film i den første teaser trailer til “Army of the Dead”.

Teaser traileren gør et godt stykke arbejde ud af ikke at afsløre særlig meget. I stedet giver den en god fornemmelse af en farverig, actionfyldt zombie-film med maskingeværer, helikoptere og enarmede tyveknægte.

Filmen omhandler en gruppe lejesoldater, der udgøres af blandt andre Dave Bautista (“Guardians of the Galaxy) og Ella Purnell (“Maleficent), der forsøger at røve et kasino i Las Vegas under et zombie-udbrud. Hvordan penge har værdi i en verden fyldt med zombier, får vi ikke et svar på i traileren, men der må være en mening med galskaben, når nu soldaterne tør sætte deres liv på spil for pengene.

“Army of the Dead” får premiere på Netflix d. 21. maj.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: