Til gengæld leverer filmen rigeligt med underholdning gennem mange scener, og Manns eksplosive actionsekvenser er stadig forrygende udført og inkluderer bl.a. et storstilet shoot-out der næsten kan måle sig med det i “Heat”, samt hvad der muligvis er den bedst udførte variant af den klassiske Dirty Harry scene nogensinde.

Hvis “Miami Vice” ikke er på højde med Manns bedste kriminalfilm, så er den fortsat en veludført og æstetisk fornøjelse, kompetent skruet sammen af en instruktør der, ligesom sine helte, er den bedste til hvad han gør.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 SpielbergFreak 17 år siden

Helt enig med anmeldelsen. Kanon film! Især det filmiske, Mann er en af de mest geniale instruktører, når det gælder det visuelle, og for den sags skyld også lyd-siden. Hans kameraføring og valg af farver er eminent! Jeg elsker hans realisme, specielt i hans actionscener, skudlydene er perfekte (nu ved jeg ikke hvordan sådan en situation ville lyde in real life, but you get me).

Det fede ved ham er, at en ting som biler ikke eksplodere uden videre, fordi den får et par skud, i modsætning til en vis John Woo. Man tror på at en skudveksling ser sådan ud i virkeligheden, ligesom i Heat, uden slowmotion og fikse replikker (hvilket er fedt i ny og næ) Men der manglede alligevel et eller andet, for at gøre den til et 10-tal. Fire stjerner er også mit bud herfra.
Gravatar

#2 wiseguy 17 år siden

Havde egentlig frygtet det værste med denne film, man hørte jo grimme ting fra testscreeningerne og var der ikke snak om at Mann klippede filmen fuldstændig om i 11. time?
Men her til morgen ser det ud til at de danske anmeldere incl. Filmz ligger på en gennemsnitsanmeldelse på 4/6.
Måske sku' man alligevel i biffen og se den.
Just because the fucker's got a library card doesn't make him Yoda!
Gravatar

#3 blahblah 17 år siden

WHAT?!

Virkelig?
Det er godt nok den eneste positive anmeldelse jeg har læst overhvoedet af denne film.
Den er virkelig blevet sablet ned.
Gravatar

#4 The Insider 17 år siden

Arh... http://www.scope.dk/film.php?id=4511&fil=4 - ikke ligefrem sablet ned :-)

Jeg syntes, det var en fremragende film. Michael Mann er noget af det tætteste, man kan komme på en ufejlbarlig instruktør. En enormt stemningsfuld, atmosfærisk, velspillet, gennemført og underholdende film. Farrel leverede måske sin bedste præstation til dato, og Foxx leverer varen som sædvanligt. Jeg købte også de romantiske aspekter, som ganske få præsenterer så ægte og troværdigt som Mann. Glæder mig til at se den igen. Hvorfor fanden kommer den kun op i CinemaxX og Palads i København?
War. War never changes.
Gravatar

#5 blahblah 17 år siden

45% på Rottentomatos = sablet ned :D
Gravatar

#6 filmz-Kadann 17 år siden

Ah, Insider var kvik der. :)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#7 filmz-Le Samouraï 17 år siden

#4 -
Jeg syntes, det var en fremragende film. Michael Mann er noget af det tætteste, man kan komme på en ufejlbarlig instruktør


Jeg er egentligt enig. Men hver gang jeg får den tanke, så dukker billederne fra "The Keep" op i mit baghovede... :)
Sidst set: The Black Pit of Dr. M 4/5 | SW: Ep. III 2/5 | Elephant 5/5 | Black Sunday (1960) 4/5
Gravatar

#8 filmz-vassago 17 år siden

#5: man kan jo bare sjældent bruge de informationer til meget. IMDb er blevet totalt korrumperet af små teenagere, og selvom Rotten Tomatoes har et ganske bredt udvalg af anmeldere - så skal det jo med i overvejelsen, at mange af dem overhovedet ikke repræsenterer de værdier du har når det kommer til film.

Mange af mine yndlingsfilm har fået en ringe karakter på de sites, og jeg vil aldrig lade andres mening komme i vejen hvis jeg gerne vil se en film :)
"For me, the cinema is not a slice of life, but a piece of cake" - A. Hitchcock
Gravatar

#9 filmz-Angel Eyes 17 år siden

#7: Amen to that :) "The Keep" var en værre b-oplevelse, selvom den næsten var så kikset at det var sjovt - især dens special effects. Selv Gabriel Byrne hev den ikke synderligt op...
Min dvd-samling: http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/Nikolai%20Schulz
Gravatar

#10 The Insider 17 år siden

Åha, den havde jeg mere eller mindre fortrængt :-) Damn you! ;-) Og var jeg for øvrigt den eneste, som virkelig godt kunne lide Ali? Måske stadigvæk "blot" en 4-stjernet oplevelse, men enormt flot og velspillet - en film, der også bliver bedre ved gensyn.
War. War never changes.

Skriv ny kommentar: