Sony Pictures har fået mere superhelte-selvtillid siden de udlånte Spider-Man til MCU – nu tror de igen på, at de kan gøre det selv.

Da Spider-Man gjorde sit indtog i MCU med “Civil War” og “Homecoming” i 2016 og 2017, så var det med udgangspunkt i en låneaftale, som Sony havde set sig nødtvunget til at indgå med Marvel Studios.

“The Amazing Spider-Man 2” var ikke blevet nogen stor succes i 2014, hvilket fik Sony-ledelsen til at række ud til Marvel Studios og MCU-chef Kevin Feige.

Det førte til en aftale om to “Spider-Man”-film produceret af Marvel, som til gengæld måtte låne Peter Parker til “Civil War”, “Infinity War” og “Endgame”.

Parallelt med det forløb udviklede Sony andre superhelte-projekter.

Først blev “Venom” en overraskende stor succes hos publikum – hvilket betyder, at “Venom 2” får premiere i 2020 – og derefter vandt “Spider-Man: Into the Spider-Verse” en Oscar som årets bedste animationsfilm.

Succesen med disse to superheltefilm har fået selvtilliden tilbage hos Sony-chef Tom Rothman, som derfor nu føler, at Sony kan klare sig uden hjælp fra Marvel:

”Tom tænker: ‘Okay, vi har lært alt det, som vi har brug for fra Kevins drejebog. Vi lavede selv ‘Venom’ og vi lavede ‘Spider-Verse’,” siger en Sony-kilde til The Hollywood Reporter.

Derfor har Sony takket nej til Disneys kontraktforslag om en forlængelse af låneaftalen af Spider-Man til MCU – læs mere om økonomien her.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 SublimeKen 4 år siden

Venom var elendig og Spiderverse var på trods af Sony, ikke pga dem. De havde hyret Miller og Lord til Spiderverse, hvilket var grunden til at den fik succes. Tom Rothman er den gamle Fox-chef der ødelagde X-men Origins Wolverine og Fant4stic, og Amy Pascal er smuttet over til Universal. Jeg er bestemt ikke fortrøstningsfuld med Tom Rothman som chef.

Jeg forstår godt Sony ikke ønskede at dele så stor en del af kagen. Selv 30% af indtægterne er ret meget. Men ud fra Rothmans udtalelser, både her og andre han har lavet, lyder det som om at det altid var planen at droppe samarbejdet med Disney og lave deres eget Spiderverse hvor Spiderman møder Venom fx. Man får lidt fornemmelsen af at hvis de ikke kunne beholde den gamle aftale, og Disney bare ønskede en lille procent del mere, så havde Sony sagt nej.

Det er muligvis dårlig forretning for Sony. Men de har en tendens til at fucke filmene op meget mere, end de små ændringer MCU lavede med karakteren. Så man kan da have lov til at holde med Sony, og gøre Disney til de grådige, men slutresultatet ender næsten helt sikkert med at ingen er glade. Filmene kommer med al sandsynlighed til at være elendige.
Gravatar

#2 Star Trek fever 4 år siden

Venom var fin underholdning, synes jeg. Den kunne godt have brugt en r rating. Men sådan er det jo med mange film
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#3 Dalgaard 4 år siden

Kunne de ikke bare arbejde sammen og lade Spiderman møde venom osv i deres univers i samarbejde med marvel.
Når det så er Avengers tid eller lign, så kører marvel showet.
Alle de universer fra forskellige selskaber er dømt til at flippe hos den ene eller anden. I dette tilfælde helt sikkert Sony
Gravatar

#4 Reborn Sith 4 år siden

Jeg var godt underholdt af Venom. Og så er det arrogant at sige, at de ikke kan lære mere. Man kan altid blive bedre.
It's all good man. Saul Goodman
Gravatar

#5 HighFlyer15 4 år siden

Jøsses, nogle idioter. Venom var FED men også ufattelig dårlig XD
FED fordi jeg endelig fik den rigtige Venom på skærmen men elendig fordi manuskriptet og de fleste skuespillere ikke var på samme bølgelængde. Tom Hardy havde det meget sjovere end nogen anden i den film men det gjorde at filmens tone var smurt ud over det hele. Var det horror? Var det comedy?
Jeg var underholdt men jeg kan se hver eneste fejl i den film og give andre folk som hader den ret i at hade den.

Så de mener simpelthen efter heldigt hit i Venom og en animations film at de nu kan lave superhelte film? :P
Gravatar

#6 Skak2000 4 år siden

Disney skulle bare havde forsat den tidligere kontakt. Det har mere værdi for dem, at have Spiderman i deres MCU film end de tjener mindre på Spiderman film.
Den samme historie om igen igen Disney er grådig og lytter kun til sig selv.

De har dog ændret sig lidt, med hensyn til Guardian of the Galaxy Vol. 3.

Problemet er nu ikke økonomien, men det at de taber ansigt. Hvilket er et stort problem...
Gravatar

#7 Mejse 4 år siden

#6 selvfølgelig skal de prøve at få en forbedret samtale når de skal genforhandle kontrakt, især efter alt den succes, har intet med disney at gøre, det gør alle firmaer ja alle mennesker, du ville også hvis du var ansat på en kontrakt havde stor succes of skulle genforhandle prøve at få mere, sådan fungere det altså bare :)

Skriv ny kommentar: