ABC har udsendt et to minutters langt smugkig på premiereepisoden af den ventede femte sæson af “Lost”, der ruller over de amerikanske tv-skærme 21. januar. Klik her for at se smugkigget.

Samtidig kan The Collider rapportere, at “Lost”-produceren Damon Lindelof nu har fulgt op på de tidligere forlydener om muligheden for en hel biografspillefilm til at følge op på J. J. Abrams’ populære spændingsserie om de forulykkede fra Oceanic Flight 81.

Lindelof svarer til det atter stillede spørgsmål om et “Lost”-baseret filmprojekt: ”Svaret er nej. Det vil i hvert fald ikke være os, der står bag. Vi har altid ment, at serien absolut skal afsluttes samme sted, hvor den begyndte… på fjernsynet.”

Produceren mener nemlig ikke, at man kan tillade sig at lave en hel biograffilm blot for at presse flere penge ud af seriens fans, når showet kommer til sin slutning i 2010: ”At bringe vore karakterer til en eller anden cliffhanger-afslutning, hvor publikum ikke får svar på det, de gerne vil, og derefter sige ‘Stik os nu $10, køb nogle popcorn, og så vil vi give jer resten,’ ville nok være den værste beslutning nogensinde.”Vis kommentarer (15)
Gravatar

#11 Steve 13 år siden

Så vidt jeg har forstået så sender den nye kanal 6, 4 sæson af lost til januar
Gravatar

#12 Wrangque 13 år siden

#11 "den nye kanal 6" ? Er det en del af kanal 4/5 familien?
Gravatar

#13 Steve 13 år siden

#12 Ja det er det, det bliver en gratis kanal, tror at den erstatter SBSnet, ellers så forsætter SBSnet ved siden af, de kommer også til at sende Heroes.
Gravatar

#14 filmz-Jørgensen83 13 år siden

#11 godt at se at jeg ikke er den eneste, der nægter at kalde den 6`eren!! Fedt jeg vidste ikke at kanal 6 viser 4 sæson af Lost, og at de også viser Heroes. Bare det at de viser Wrestling med Asbjørn Riis, synes jeg er en fed ting. Der mangler bare Klovn, 24, Prison Break og Stand up, og den overgår Zulu som den fedste danske tv-kanal. Men hvem ved måske gør den det alligevel!

Kanal 6 Best Christmas present!!!!
Gravatar

#15 Morpheus 13 år siden

Kæft man.
Jeg skulle ikke have set det klip, nu er det bare slet ikke til og holde ud i 1½ måned endnu!

God kommentar fra Lindelof. Tror også en film kunne ødelægge det hele.

Skriv ny kommentar: