ABC har udsendt et to minutters langt smugkig på premiereepisoden af den ventede femte sæson af “Lost”, der ruller over de amerikanske tv-skærme 21. januar. Klik her for at se smugkigget.

Samtidig kan The Collider rapportere, at “Lost”-produceren Damon Lindelof nu har fulgt op på de tidligere forlydener om muligheden for en hel biografspillefilm til at følge op på J. J. Abrams’ populære spændingsserie om de forulykkede fra Oceanic Flight 81.

Lindelof svarer til det atter stillede spørgsmål om et “Lost”-baseret filmprojekt: ”Svaret er nej. Det vil i hvert fald ikke være os, der står bag. Vi har altid ment, at serien absolut skal afsluttes samme sted, hvor den begyndte… på fjernsynet.”

Produceren mener nemlig ikke, at man kan tillade sig at lave en hel biograffilm blot for at presse flere penge ud af seriens fans, når showet kommer til sin slutning i 2010: ”At bringe vore karakterer til en eller anden cliffhanger-afslutning, hvor publikum ikke får svar på det, de gerne vil, og derefter sige ‘Stik os nu $10, køb nogle popcorn, og så vil vi give jer resten,’ ville nok være den værste beslutning nogensinde.”Vis kommentarer (15)
Gravatar

#1 MakeItMonkey 13 år siden

JUBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Gravatar

#2 tranberg 13 år siden

Havde forventet et lidt mere spændende indhold (personligt synes jeg, at Jack og Kates historie er blevet den kedeligste, jeg er mere til Locks og Linus'), men blev da super glad for Lindolofs udmelding omkring serie til film!

Nu har de jo også lovet os en kæmpe twistafslutning, glæder mig:)
The end is closest to the beginning
Gravatar

#3 filmz-Jørgensen83 13 år siden

Jeg synes at det er godt, at Lost kun kommer på tv og ikke i biografen. Lost er det bedste der er sket tv-serier i lang tid, hvorfor så forsøge at ødelægge det med en film.
Er spændt på hvordan det hele slutter, de kan ikke lever på øen og de kan ikke leve udenfor øen.
Jeg synes det er totalt dårligt, at Sæson 4 først kommer på DVD i Danmark i foråret 2009, når den er udkommet i Sverige.
Ja jeg synes også, at Linus er en meget facinerende karakter!!
Gravatar

#4 -sippo- 13 år siden

er det bare mig eller
Hvis man smækker døren i til to advokater, der er ret overbevist om at du gør noget ulovligt, pakker sine ting og nogle minutter senere går ud af samme dør... så ender man med en.. "nå jeg troede i var taget hjem igen" situation


Other then that: LOST RULES. Yirh
Gravatar

#5 JTToft 13 år siden

Flyet hedder nu altså 815 og ikke 81

Desuden er jeg også helt enig om beslutningen om, ikke at lave en film. Det er helt fint. Lost hører til på TV og ikke i biografen.

PS: Jeg glæder mig til 21-01-09. :)
Gravatar

#6 filmz-PDN 13 år siden

#3
er ret overbevist om at den også er udkommet i DK d:
Gravatar

#7 justjakob 13 år siden

#3

hvad snakker du om? Lost sæson 4 ER udkommet i DK, dog med svensk omslag, og kommer med dansk omslag til februar (hvor jeg skal have den).
Gravatar

#8 Wrangque 13 år siden

Kan ikke se klippet, er på arbejde! Men er heller ikke sikker på jeg tør af frygt for at at blive...."Over excited..."

Dejligt at høre Lindelof udtale sig på den måde om den forfærdelige ide, at lave en film. Tosset. Dejligt at se der stadig er lidt integritet i showbizz.
Gravatar

#9 Kruse 13 år siden

Jeg glæder mig meget til næste sæson. Fik lige set sæson 4 i sidste weekend, så jeg er godt hyped op til en ny sæson.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#10 quack 13 år siden

Sæson 4 har vi jo stadigvæk ikke set på dansk tv. Det sker vel inden en dansk udgave på dvd udkommer ?

Skriv ny kommentar: