MCU-filmen “Eternals” handler om et kærlighedsforhold imellem en udødelig Eternal og et almindeligt menneske.

Selv om der bliver tale om et nyt MCU-hold i stil med Avengers eller Guardians, så vil “Eternals” særligt fokusere på to karakterer.

Derfor bliver det hverken Ikaris (Richard Madden), Kingo (Kumail Nanjiani) Makkari (Lauren Ridloff), Phastos (Brian Tyree Henry), Ajak (Salma Hayek), Sprite (Lia McHugh), Gilgamesh (Don Lee), Druig (Barry Keoghan) eller Thena (Angelina Jolie), der bliver de centrale hovedkarakterer i “Eternals”.

Derimod bliver det Gemma Chan som Sersi, der forelsker sig i mennesket Dane Whitman – også kendt som Black Knight – i skikkelse af Kit Harington, som bliver de to elskende hovedpersoner i “Eternals”, skriver MCU Cosmic.

Gemma Chan og Kit Harington er da også blevet set kysse inderligt på optagelserne til årets anden MCU-film, hvilket næppe kommer bag på de mest hardcore Marvel-fans.

I Marvel Comics-tegneserierne har Sersi og Dane Whitman tidligere været i et forhold sammen og var begge prominente Avengers-medlemmer i begyndelsen af 1990’erne.

Dog kan Dane Whitman muligvis se frem til konkurrence i “Eternals”, da Ikaris i form af Richard Madden angiveligt tidligere har været i et forhold med Sersi.

Læs også ‘Marvel-skuespiller afslører første homoseksuelle MCU-helt – ‘Meget rørende kys’‘.

“Eternals” får dansk premiere den 5. november.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Durante 2 år siden

Så filmen fokuserer på et kærlighedsforhold mellem en alien og et menneske.... Lyder som optakten til en typisk japansk tegnefilm...

Så har de også bare at implementere en fødselsscene a la Prometheus hvis de får barn!
Gravatar

#2 FelixtheAvenger 2 år siden

Jeg er ved at være træt af at filmen bliver kaldt "den første episke MCU-film", og "det mest rørende bøsse-kys". Har virkelig ikke lyst til at se den.
Yippee ki yay, motherfucker
Gravatar

#3 Star Trek fever 2 år siden

Puha. Det lyder skidt. Men nu må der lige komme en trailer, så man kan danne sig et indtryk
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#4 BigRaj 2 år siden

alt respekt for ligestilling, ret til at leve livet som man vil osv.... men det er som at det ikke kan gå stærkt nok med at få homoseksuelle superhelte implementeret i MCU og DCU. Det er ved at være for meget nu
Gravatar

#5 Durante 2 år siden

BigRaj (4) skrev:
alt respekt for ligestilling, ret til at leve livet som man vil osv.... men det er som at det ikke kan gå stærkt nok med at få homoseksuelle superhelte implementeret i MCU og DCU. Det er ved at være for meget nu


Kommer an på hvordan man ser på det... I sidste ende handler det om hvordan de får flest penge tjent ind, og Disney ved at de lige nu scorer kassen med den slags. Deres prioriteter lige nu er intertekstualitet og at vække woke generationens interesse. Jeg forudsiger at ved næste phase er disse døde emner og erstattet med patriotisme/nationalisme hvis andre emner ikke får mere fokus i det lokale samfund.

Med det sagt, så er denne del af filmhistorien virkelig dødens pølse

Skriv ny kommentar: