Marvel Television er på vej med to nye live-action-serier til streaming-tjenesten Hulu.

Der er allerede annonceret tre MCU-serier produceret af Marvel Studios til Disney+.

Således er “The Falcon and The Winter Soldier”, “WandaVision” og  “Loki” på vej med original-skuespillerne fra Marvel Cinematic Universe.

Nu er yderligere to Marvel-serier på vej.

Der er dog ikke Marvel Studios, men derimod Marvel Television, som står bag “Ghost Rider” og “Helstrom”, skriver Variety.

Således er de to serier heller ikke tiltænkt Disney Plus, men derimod streaming-tjenesten Hulu.

“Ghost Rider” handler om Robbie Reyes, der er forbundet til en dæmon. Med udgangspunkt i grænseområdet imellem Texas og Mexico hævner Ghost Rider på vegne af de uskyldige, han møder, imens han kæmper med at kontrollere sine evner.

“Helstrom” omhandler Daimon og Ana Helstrom – søn og datter af en mystisk og kraftfuld seriemorder. Sammen bekæmper søskendeparret menneskehedens værste eksemplarer.

Ordren på de to nye Marvel-serier sker efter Netflix-aflysningen af alle deres Marvel Television-serier – læs om det her.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 CaGoDa 4 år siden

mon serien bliver før eller efter Agents of the S.H.I.E.L.D.?
Gravatar

#2 Nagash 4 år siden

CaGoDa (1) skrev:
mon serien bliver før eller efter Agents of the S.H.I.E.L.D.?

Det kunne jo være det bliver en stand-alone serie. Det kunne rent faktisk være rart at prøve det for en gangs skyld, uden det skal blandes ind i et kæmpe univers.
Men det er godt nok samme inkarnation af Rider, så det kan nemt være det bliver samme univers. Vi må se, når der knyttes en skuespiller til projektet, om det bliver den samme som vi så i AoS.

Skriv ny kommentar: