Russo-brødrene kommenterer på ‘Spider-Man-paradoks’ efter “Avengers: Endgame”.

DER SKAL ADVARES IMOD SPOILERS!

Det meste af handlingen i “Endgame” udspiller sig fem år efter slutningen af “Infinity War”.

Dermed er de, der forsvandt i “Infinity War”, fem år yngre end overleverne ved slutningen af “Endgame”, hvor Thanos’ knips omgøres.

Det har fået Marvel-fans til at undre sig. I slutningen af “Endgame” genforenes Peter Parker nemlig med Ned i high school – og der er ingen aldersforskel.

Det paradoks er der dog en ganske logisk forklaring på:

”Forklaringen på, at Spider-Man ser sin ven igen i high school i slutningen, er, at hans venner uheldigvis også blev fjernet, ligesom Spider-Man blev det,” siger Russo-brødrene til en Q&A.

Avengers: Endgame“-instruktørerne forklarer videre, at hverken Peter Parker eller Ned kan huske, hvad der er sket, men fungerer, som om de er vågnet efter fem år.

“Spider-Man: Far From Home” får premiere d. 4. juli.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 HighFlyer15 4 år siden

Hvorfor græder Ned så når han ser ham?! Med den kommentar har de lige fjernet den store følelse af at miste sin bedste ven i 5 år og han pludselig dukker op igen :/
Gravatar

#2 Alex- 4 år siden

HighFlyer15 (1) skrev:
Hvorfor græder Ned så når han ser ham?! Med den kommentar har de lige fjernet den store følelse af at miste sin bedste ven i 5 år og han pludselig dukker op igen :/


Ethvert intelligent væsen som eksisterer i MCU er bevist om hvad der er sket, halvdelen af verden er 5 år ældre og det har dermed sat sig sine spor i samtlige væsner. Hele verden er rystet og flere er sandsynligvis kommet tilbage fra at være dusted til en verden hvor eksempelvis bedsteforældre kan være døde af naturlige årsager i løbet af de 5 år. Alt har ændret sig for altid.

Alt det, og så er det mærkeligt at Ned blive rørt over at se sin bedste ven? :)

EDIT: Og det forklarer meget nemt også hvorfor vi kommer til at følge en lille gruppe af Peter Parkers klasse, da halvdelen nu er 5 år ældre. De skulle i Infinity War angiveligt være på vej mod lufthavnen til at tage til Europa, hvor vi ser vel cirka 15-20 elever i bussen, men i Far From Home ser vi at de kun er 7.
Gravatar

#3 SublimeKen 4 år siden

HighFlyer15 (1) skrev:
Hvorfor græder Ned så når han ser ham?! Med den kommentar har de lige fjernet den store følelse af at miste sin bedste ven i 5 år og han pludselig dukker op igen :/


Da jeg så scenen, så jeg det som glædestårer over at se sin bedste ven var i samme situation som ham, og han dermed ikke var alene. Den eneste følelse der er fjernet er hvad du selv har lagt i scenen. Folk fortolker til højre og venstre, og brokker sig over at deres fortolkninger ikke giver mening i filmen. De baserer deres kritik på egne fortolkninger, og ikke ud fra logik i forhold til hvad filmen selv præsenterer.

Nu snakker jeg ikke specifikt om dig. Men havde da en anden diskussion med en herinde, hvor personen mente at de brød deres egne tidsrejseregler med at Cap er blevet gammel med Peggy, og pludselig sidder i den primære tidslinje som gammel. Jeg foreslog at han var rejst dertil fra en anden tidslinje, og han altså ikke var blevet gammel med Peggy i den primære tidslinje, men det mente personen var fanfiction. Jeg tænkte bare det var det der gav bedst mening i forhold til hvad filmen præsenterer, og nu har Russo brødrene så bekræftet at Cap blev gammel med Peggy i en anden dimension/tidslinje.

Hvis en scene ligger op til at man skal fortolke den, så fortolk den i det mindste så den giver mening i forhold til hvad resten af filmen præsenterer. Ellers er det klart at man finder en masse fiktive plothuller, eller man får fjernet en følelse som aldrig var påtænkt.

Skriv ny kommentar: