2014 blev et katastrofalt år for de nordamerikanske biografer med det dårligste billetsalg siden 1995. Det stik modsatte kan siges om 2015, der måske bliver det bedste år for biograferne nogensinde.

Se også: 2014 var et historisk dårligt år for de amerikanske biografer

Således er biografindtjeningerne i Nordamerika på dette tidspunkt af året det bedste nogensinde med en samlet indtjening på 5,303 milliarder dollars, hvilket er en markant forbedring af rekorden fra 2012, som lød på 5,153 milliarder dollars, skriver The Hollywood Reporter.

Det er særligt film som “American Sniper”, “Fast & Furious 7”, “Avengers: Age of Ultron” og “Jurassic World”, som har trukket det største rekordlæs.

Dermed er kursen sat mod årsrekorden fra 2013 på 10,9 milliarder dollars, der virker realistisk med tanke på, at film som “Spectre” og “Star Wars: The Force Awakens” får premiere senere i 2015.

TWITTER: Klik ind og følg Filmz.



Vis kommentarer (55)
Gravatar

#51 cain 8 år siden

Den fede (49) skrev:
#46 og #47

Jeg læser fint - og internettet er åbenbart en svær ting, det er hvert fald uden for din fatteevne, for de "nye" links er heller ikke evidens-baseret. Dine links er mere eller mindre blog-indlæg og udelukkende spekulation. Vis mig en rapport med reelle tal eller lad være med at spilde min tid. Og ja, dit første link og artiklens overskrift er baseret på en brugerundersøgelse. "Survey" er nøgleordet - nu skal du ikke gøre dig dummere end, du er.

Og tak for den smigrende anklage - du er i sandhed en joke, cain. Med mindre du trækker den tilbage, så har vi to ikke mere at snakke om.

Altså mælk og film? Er det en joke?


OK Kim, som sædvanlig kan du ikke forholde dig til relevant info. Du er til grin.
Gravatar

#52 Geekalot 8 år siden

den mælk der :) ?
Gravatar

#53 Kisbye 8 år siden

Kan nu heller ikke se, at du skulle være så svært at forstå hvad det er Kim mener.
Virker som om mange herinde nægter at forstå det og så får vi de her debatter der bare kører ring med de samme argumenter igen og igen.

Jeg undre mig lidt over overskriften. Når jeg læser den, får jeg det indtryk at der er tale om danske biografer, men der er jo tale om amerikanske.
Det er mit indtryk at det fungere anderledes derovre, og det ikke umiddelbart kan overføres til danske forhold.

Og så syntes jeg da godt man kunne kigge på, om man skulle støtte dansk film noget mere, så vi opretholder den høje kvalitet og får investeret i udvikling af nye talenter.

Imagine an elephant with the flu. One sneeze and it breaks it's bloody neck - Fukkatsu no hi AKA Virus (1980)
Gravatar

#54 Morten Vejlgaard Just 8 år siden

#53 Det er helt sikkert forskelle, men ikke større end de danske biografers formand har spået, at 2015 bliver det bedste danske biograf-år i 30 år: http://www.b.dk/kultur/biografformand-forudser-fan...

Med 'Sommeren 92', 'Klovn 2', 'Spectre' og 'Star Wars' i vente i 2015, så tror jeg, at han får ret.

Mht. dansk talentstøtte så har DFI iværksat et spændende lavbudget-initiativ med fokus på, at flere talenter kan få spillefilmserfaring: http://www.dfi.dk/Nyheder/FILMupdate/2015/Juni/Foe...
Gravatar

#55 Den fede 8 år siden

Kisbye (53) skrev:
Kan nu heller ikke se, at du skulle være så svært at forstå hvad det er Kim mener.
Virker som om mange herinde nægter at forstå det og så får vi de her debatter der bare kører ring med de samme argumenter igen og igen.


My point exactly.

Dog ville det klæde Kim at bakke sin seneste anklage om med en forklaring i det mindste, hvad han normalt ellers er god til. Med henvisning til debatten under "RettighedsAlliancens advokater er anmeldt for millionsvindel".

Skriv ny kommentar: