Planerne omkring biografudgaven af den populære spændingsserie “24 timer” er nu for alvor ved at tage fart, og i et interview med BBC kan seriens frontfigur, Kiefer Sutherland, afsløre, at hans karakter, den ukuelige agent Jack Bauer, i filmen for en gangs skyld vil få et hæsblæsende døgn uden for Los Angeles.

Sutherland kan nemlig fortælle, at “24 timer” filmen vil blive optaget i London: ”Vi arbejder stadig på den. Vi vil optage filmen her. Vi glæder os meget til det.”

Ifølge avisen The Sun skulle dele af filmen også blive optaget i Prag og Morokko.

Den kendte stjerne har optrådt som Bauer gennem fem sæsoner af hitserien og fik for et par måneder siden kontrakt på tre til.

Sutherland vil her til sommer være biografaktuel med thrilleren “The Sentinel” og som stemme til løven Samson i Disneys “Helt vildt”.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 NightHawk 16 år siden

Det lyder sgu da som en ret fed ide. Sad selv og tænkte i samme baner da jeg så "24 Timer" i Tirsdags, at det ku' være befriende anderledes hvis serien foregik andre steder end kun downtown L.A. og så CTU's efterhånden ret kedelig lokaler.

Ok, i sæson 3, var Bauer et smut i Mexico, hvilket var ret interessant og samtidig for mit vedkommende, gjorde den sæson til den bedste so far.

Jeg ku' godt tænke mig, at man i serien på et tidspunkt, prøvede med Jack Bauer på udebane. Enten i en anden stat eller måske et helt andet andet land og så lave CTU om til et mobilt kontor i samme stil med Rejseholdets lastbil. Det ville gi langt større muligheder og tror jeg generelt gi' serien et løft spændingsmæssigt.

Så vidt jeg ved blir sæson 5. også i L.A.(suk) Derfor kan man jo kun håbe på, at ideen i filmen blir et hit, så de prøver den model i en af de kommende sæsoner.
"There can be no understanding between the hand and the brain, unless the heart acts as mediator."
Gravatar

#2 filmz-morpheus75 16 år siden

Jeg kan sige at sæson 5 er den, efter min egen mening bedste sæson siden sæson 1. Så for min skyld gør det ikke noget at den foregår i LA. Men er samtidig glad for at de flytter handlingen udenfor USA´s grænser i den kommende bio blockbuster:o)
Take the red pill, you stay in wonderland, then i´ll show you how deep the rabbithole goes... Citat: Morpheus (Matrix)

Skriv ny kommentar: