Nu hvor ‘Madame Web’ er på vej ud af biograferne efter at have haft premiere på PVOD-platforme (Premium video-on-demand) for nogle dage siden, er Spider-Man spin-off-filmen ved at nå sin ende i billetindtjeningen.

Og det ser ikke for godt ud.

Madame Web åbnede for dårlige kritiske anmeldelser og publikumsmodtagelse for en måned siden, efter uger med latterliggørelse på sociale medier, efterfulgt af flere stikpiller på Saturday Night Live og endda ved Oscar-uddelingen.

Og med hård konkurrence i biograferne overfor ‘Dune: Part 2’ og ‘Kung Fu Panda 4’ som er blevet taget godt imod, så har det været svært for Sony-filmen at komme godt ud af start hullerne.

Filmen har indtjent $43 millioner i USA, efter at have tilføjet cirka $400.000 denne weekend – dens femte weekend i biografen. I udlandet har Madame Web kun tjent $54 millioner, hvilket giver en samlet global indtjening på $97,5 millioner world wide.

Mens der ikke er nogen chance for, at den når det $50 millioner mærke i USA, kunne filmen stadig nå at passere den $100 millioner på verdensplan, hvis den formår at holde ud i en uge eller to. Det ville ikke gøre meget for Sonys bundlinje, men i det mindste ville det ikke se så dårligt ud.

Madame Web blev produceret med et budget på $80 millioner, hvilket er omkring halvdelen af, hvad de fleste superheltefilm koster i dag. Filmen blev offer for online latterliggørelse på grund af dens ufrivilligt sjove trailer, som blev kilden til flere memes. Det hjalp ikke, at stjernen Dakota Johnson virkede uinteresseret i at associere sig med projektet i længere tid end hvad der var kontraktligt påkrævet. Hendes bekymring var berettiget; Madame Web åbnede til dårlige anmeldelser og har i øjeblikket en “rådden” score på 13% på Rotten Tomatoes.

‘Madame Web’ er lige nu den lavest indtjente Sony produceret Spider-Man film, der ligger lige akkurat under ‘Morbius’ der tjente $167,5 millioner med sine to udgivelser i biografen.

Den næste film i rækken er ‘Kraven the Hunter’ der har premiere d.29 august.

‘Madame Web’ kan ikke ses herhjemme på PVOD endnu.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Camain 2 måneder siden

Go woke, go broke..
De beviser det jo igen og igen.
Det er mindretallet der råber højest og flertallet gider det ikke..
//blessed are the cheesemakers

Skriv ny kommentar: