Brian Austin Green, som primært huskes som den musikalske David Silver fra “Beverly Hills 90210”, ser gerne, at han får sit helt store filmgennembrud som skurk i den næste “Batman”-film, der skal følge op på den yderst succesfulde “The Dark Knight”.

Green, som spillede sig selv i “Domino” og også har en rolle i serien “Terminator: The Sarah Connor Chronicles”, kan fortælle, at han er mere end villig til at påtage sig rollen som Mr. Edward Nygma – bedre kendt som The Riddler eller Gækkeren.

”Jeg vil hjertensgerne spille Gækkeren,” proklamerer Brian Austin Green til MTV News. ”Jeg håber virkelig ikke, at de forsøger at erstatte Heath [Ledger] og tager Jokeren med igen. Og Two-Face er væk, så de har brug for en ny skurk, og Gækkeren giver mening.”

”Det vil tage års forberedelse,” fortsætter Green. ”Det er hårdt. Heath satte en ny standard, hvilket jeg synes er fantastisk for tegneserie- og filmfans.”

Allerede før “The Dark Knight” havde sit indtog i biograferne, har der huseret en overflod af rygter omkring hvilken skurke, den natsorte ridder skal stå overfor i den uundgåelige tredje film i serien. Hverken Warner Bros. eller instruktøren Christopher Nolan har dog annonceret nogen konkrete planer for den tredje film endnu.

Fanspekulationer har derfor ført til mange kreative forslag til den næste “Batman”-film, hvilket bl.a. har resulteret i en fanlavet teaser-plakat til den potentielle film. Den falske plakat, der er lavet i stil med med dem til “The Dark Knight”, og som tydeligvis indikerer Gækkerens involvering, kan findes online hos JoBlo.com.Vis kommentarer (45)
Gravatar

#41 Michael Andersen 14 år siden

#37 Ja og det er også den eneste jeg kan finde ;)
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#42 MOVIE1000 14 år siden

jeg synes ikke at de skal finde en erstatning fordi hvis man har set filmen så siger batman til jokeren at han skal på galeanstalt fugleskræmslet blev da ikke fanget i the dark knight gjorde han?

men hvorfor ikke tage den gale hattemager
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#43 filmz-Luxen 14 år siden

Cmon, Jolie skal ikke være catwoman og Nolan har ikke startet noget som helst endnu, så længe hans kone skal producere så bliver alt holdt bag lukkede døre indtil castet er på plads. Alt hvad i læser er rygte på højde med Sex og Hor, hvis i hopper på alt det her hype så er i sku godt nok brainless... Jolie er klam forresten...
Hey Baby, wanna kill all humans?
Gravatar

#44 Michael Andersen 14 år siden

Jo når det står på TV2 Gossip, så er det sandt.
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#45 natterjack 14 år siden

#42 Jo, han blev fanget.

Skriv ny kommentar: