Brian Austin Green, som primært huskes som den musikalske David Silver fra “Beverly Hills 90210”, ser gerne, at han får sit helt store filmgennembrud som skurk i den næste “Batman”-film, der skal følge op på den yderst succesfulde “The Dark Knight”.

Green, som spillede sig selv i “Domino” og også har en rolle i serien “Terminator: The Sarah Connor Chronicles”, kan fortælle, at han er mere end villig til at påtage sig rollen som Mr. Edward Nygma – bedre kendt som The Riddler eller Gækkeren.

”Jeg vil hjertensgerne spille Gækkeren,” proklamerer Brian Austin Green til MTV News. ”Jeg håber virkelig ikke, at de forsøger at erstatte Heath [Ledger] og tager Jokeren med igen. Og Two-Face er væk, så de har brug for en ny skurk, og Gækkeren giver mening.”

”Det vil tage års forberedelse,” fortsætter Green. ”Det er hårdt. Heath satte en ny standard, hvilket jeg synes er fantastisk for tegneserie- og filmfans.”

Allerede før “The Dark Knight” havde sit indtog i biograferne, har der huseret en overflod af rygter omkring hvilken skurke, den natsorte ridder skal stå overfor i den uundgåelige tredje film i serien. Hverken Warner Bros. eller instruktøren Christopher Nolan har dog annonceret nogen konkrete planer for den tredje film endnu.

Fanspekulationer har derfor ført til mange kreative forslag til den næste “Batman”-film, hvilket bl.a. har resulteret i en fanlavet teaser-plakat til den potentielle film. Den falske plakat, der er lavet i stil med med dem til “The Dark Knight”, og som tydeligvis indikerer Gækkerens involvering, kan findes online hos JoBlo.com.Vis kommentarer (45)
Gravatar

#11 Christian Voldborg 14 år siden

Just no...
Filmnørder, bøj jer i støvet for Christopher Nolans "Inception"...
Gravatar

#12 nygaardpetersen 14 år siden

Ja ja Brian, men det vil jeg også....
Gravatar

#13 mortenfillipsen 14 år siden

Jeg tror faktisk det kunne blive ret spændende at se. Men igen.. så ville det også være utrolig spændende at se en masse andre spille Gækkeren.
Gravatar

#14 filmz-tekande 14 år siden

Nu må du tage dig sammen Brian. Ikke nok med at du tror du er i stand til at spille "Gækkeren", så hopper du også med på "Heath Ledger was jo Jesus! Hvordan kunne vi overse det?!" bølgen. Tsk tsk.
Gravatar

#15 Sverkel 14 år siden

Må ærligt indrømme at jeg ikke kan forestille mig hvordan de vil kunne leve op til Jokeren?

Han er jo den ultimative onde person i Batman serien og at smide en anden skurk efter Batman nu vil blive underligt... Jeg kan ikke forestille mig det :/

Men på den anden side håber jeg på ingen måde at de skifter Ledger ud og laver en ny Joker...

Hvis jeg skulle vælge en ny skurk til den næste Batman film skulle det hellere være Pingvinen eller Mr. Freeze... Det er dem jeg kan se mest "action" i :)
Gravatar

#16 maialideth 14 år siden

tænk på at folk skreg død og skam over Heath Ledger som Jokeren i starten også... hvem ved, måske Green kan overraske (ja, jeg har også min tvivl selv, men det havde jeg også om Ledger og det måtte jeg skamfuldt bide i mig igen)
Long days and pleasant nights
Gravatar

#17 Slettet Bruger [3847153298] 14 år siden

#16 Lige præcis. Folk var jo også harme og Heath Ledger i starten, og det endte med at de kastede statuetter efter ham efter at have set et par trailers.
Personligt ville jeg hellere se Depp som The Riddler, da jeg ikke har noget forudindtaget had pga. af hans roller som småskør pirat (har kun set den første Pirates-film).
Gravatar

#18 filmz-testii 14 år siden

hvis man nu kigger tilbage til dengang heath blev tildelt rollen som Jokeren, der sagde folk akurat det samme som de gør nu, inklusiv mig selv. Men jeg tror sq folk har ret den her gang, den mand er jo fuldstændig blottet for talent.
Gravatar

#19 Wrangque 14 år siden

Altså... Hvordan er det overhoved kommet på tale at han skulle ind over Batman filmene? Det virker MEGET random.

Tror jeg de fleste skuespillere (og skuespillerinder for den sags skyld) Meget gerne ville spille med i den næste batman film. Hvorfor FANDEN skulle lige netop han kunne være med?

"Erhm Mr. Nolan, Den står mellem Johnny Deep og ham den underlige fra 90210. Deep er genial i rollen, men Brian vil bare så gerne!" "Let's take a chance on the kid!"
Gravatar

#20 Arne4real 14 år siden

Hvis Brian kan klare strabadserne som en usagt homoseksuel cowboy (måske over for Ian Ziering) for derefter at spille en middelalderhelt iført brynje og/eller harnisk, så har han efter min mening bestået sin skuespillereksamen. Og jeg vil herefter ikke have noget problem med at se ham som The Riddler.

God morning West Beverly!

Skriv ny kommentar: