John Krasinskis “A Quiet Place”-univers fortsætter med en ny instruktør bag roret. 

Deadline rapporterer, at “Pig”-instruktør Michael Sarnoski er under forhandlinger om jobbet som instruktør og forfatter på den tredje film i gyser-franchisen.

I de to første “A Quiet Place”-film har vi fulgt Abbott-familiens kamp om overlevelse i den skræmmende, monsterfyldte verden af stilhed. Den tredje film vil dog fjerne fokus fra familien og i stedet stille skarpt ind på et andet område i “A Quiet Place”-universet. Dermed skal Sarnoski altså stå for den første spin-off i Paramount-franchisen.

Selvom det ikke forventes at hverken Emily Blunt, John Krasinski eller nogle af de andre skuespillere bag Abbott-familien vender tilbage i den kommende film, er det endnu ikke udelukket.

“Mud”-instruktør Jeff Nichols var tidligere tilkoblet som instruktør, men trak sig tilbage fra posten i oktober sidste år.

John Krasinski, der indtil for få år siden bedst var kendt som Jim fra “The Office”, stod bag de to første fantastiske “A Quiet Place”-film til stor succes hos både kritikere og fans, og vi kan kun håbe, at Sarnoski kan leve op til det høje niveau fra de tidligere film.

Du kan læse vores anmeldelse af “A Quiet Place 2” her.

Den tredje “A Quiet Place”-film har endnu ingen premieredato.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: