Empire Online snakkede for nyligt med medskaberen af “The A-Team”, Stephen J. Cannell, der i den anledning gav en opdatering omkring status på den kommende filmatisering af serien, der skulle skrives af Bruce Feirstein (“GoldenEye”), men som nu får en ny forfatter.

”Vi arbejdede på et manuskript i nogle år, men jeg brød mig ikke om det, så det er blevet smidt ud,” fortæller Cannell.

Der har ellers nok været en del manuskripter igennem processen de senere år: ”Vi har været igennem en masse manuskripter som vi ikke var tilfredse med af den ene eller den anden grund. Vi havde en forfatter, der aldrig nogensinde havde set showet! Studiet var hårdnakket omkring hans ansættelse, men han tog blot titlen og begyndte at skrive alt han ville have med, helt uden sammenhæng med showet. Studiet kunne ikke lide det, og heller ikke jeg,” udtaler Cannell.

Cannell fortæller ikke hvem den nye skribent er, men fortæller om hvordan han ønsker at opdatere “The A-Team”, og han nævner, at han ser Bruce Willis som en mulighed som Hannibal.

Hele interviewet kan læses hos Empire Online.



Vis kommentarer (18)
Gravatar

#11 fjols 17 år siden

#7: Man kunne vel fristes til at sige at "Starsky and Hutch" åbnede "ballet" :)

Det eneste der fik mig til at se Miami Vice filmen var fordi Michael Mann havde lavet den. Jeg kan ikke umiddelbart se hvad der skulle få mig til at se denne film, men det ender nok med at jeg lejer den, lidt meningsløs vold plejer altid at virke fristende en søndag eftermiddag.
Gravatar

#12 NightHawk 17 år siden

# 11 -

Det er rigtigt, Starsky & Hutch kom jo først. Den havde jeg lige glemt igen. Nok fordi den skuffede mig så voldsomt meget. Især med det cast, burde den ha' været langt mere underholdende. :)
"There can be no understanding between the hand and the brain, unless the heart acts as mediator."
Gravatar

#13 Yoda 17 år siden

Man kunne i denne kontekst også nævne "The X Files" filmen fra 1998, der jo blev lanceret mens serien endnu kørte. Den er i mine øjne et godt eksempel på, at - under kyndige hænder - serieruniverser godt kan bringes til det store lærred med succes.
Steven Spielberg: "Every time I go to a movie, it's magic, no matter what the movie's about."
Gravatar

#14 filmz-02x31 17 år siden

I må ikke glemme Mission impossible....det var den der kom først. Så tror jeg det var Charlie's Angels
Gravatar

#15 filmz-02x31 17 år siden

Og i øvrigt vil jeg 100 gange hellere se en god serie blive lavet til en film eller 2. End at se gode film blive lavet til elendige tv serier.(ehem...host host...blade...).
Gravatar

#16 MikkelHJ 17 år siden

#11 Nu er Starsky & Hutch og Charlie's Angels jo begge fra 70'erne, respektivt 1975 og 1976, og den originale Mission: Impossible er fra 1966, så når det kommer til filmatiseringer af TV-serier fra 80'erne, så er det vel fair nok at sige, at Michael Mann åbnede ballet, med mindre man tæller Inspector Gadget, der jo også er gedigen firsernostalgi, med.

Hvis vi derimod taler om filmatiseringer af TV-serier generelt, så kunne man godt argumentere for, at The Lone Ranger fra 1956 og Batman fra 1966 er nogle af de første TV-seriefilmatiseringer, selv om de egentlig nok nærmere kan betegnes som filmudgaver af TV-serier ligesom X-Files fra 1998 og Star Trek: The Motion Picture fra 1979, da de oprindelige skuespillere fra de respektive TV-serier er med i de samme roller. Dette gælder også Dragnet fra 1954, som Ifølge IMDB er den allerførste TV-seriefilmatisering overhovedet.

Hvis man laver den adskillelse mellem TV-seriefilmatiseringer og filmudgaver af TV-serier, kan der imidlertid godt opstå lidt tvivl om, hvilken kategori de to film om Charlie's Angels tilhører, da både John Forsythe og Jaclyn Smith gentager deres oprindelige rolle som henholdsvis Charles "Charlie" Townsend og Kelly Garrett.

Hvis jeg på falderebet skal anbefale nogle TV-seriefilmatiseringer, som er ret gode, så må jeg bare nævne Flygtningen fra 1993, De uovervindelige fra 1987, Høj Pistolføring fra 1988 og Twilight Zone: The Movie fra 1983

Jeg synes ærlig talt ikke Lost In Space lever op til TV-serien, til gengæld fungerer den da udmærket på egen hånd.

Jeg kan ikke udtale mig om Maverick, da jeg aldrig har set den originale TV-serie.
Don't you dare take Miles. You can take the children, but you leave me my monkey.
Gravatar

#17 NightHawk 17 år siden

# 13 -

Havde også X-Files : Fight The Future med i tankerne, men jeg mener så ikke, at man kan sammenligne den med fx. Miami Vice og Starsky & Hutch filmatiseringerne, selv om den er lavet før de andre.

De andre film er jo lavet 20, 30 år efter serierne kørte på TV, hvorimod X-Files : Fight The Future blev lavet da serien var på sit højeste og samtidig fungerede som en slags bindeled imellem sæson 5 og 6.

Så den havde både en hvis berettigelse og så syntes jeg samtidig også det er i orden, hvis man laver en film, under eller lige efter en serien, som med fx b]Firefly[/b] - Serenity.

Bryder mig ikke om den her revival af gamle 80'er serier. De havde sin tid og plads i tv-historien. Det er nu, IMO, bare ikke det samme når man prøver, at genskabe en hel serie på film så lang tid efter. De filmatiseringer der har været indtil videre, med Mission Impossible 1 som undtagelse, har ganske enkelt manglet ånden fra deres forlæg. :)
"There can be no understanding between the hand and the brain, unless the heart acts as mediator."
Gravatar

#18 Yoda 17 år siden

#17

Helt enig!

Dog må jeg erkende, at "Miami Vice" tog mig med storm ;-) Ikke mindst pga. lyd- og billedsiden, der i Manns kyndige hænder bliver lidt af en æstetisk tour de force. Personskildringen er dog noget nær overfladisk.
Steven Spielberg: "Every time I go to a movie, it's magic, no matter what the movie's about."

Skriv ny kommentar: