En genforening med åndeverdenen er på trapperne.

A24’s seneste horrorprojekt, “Talk to Me”, har siden sin globale premiere i slutningen af juli præsteret over al forventning. Det har allerede nu givet pote, og filmens instruktører, tvillingebrødrene Michael og Danny Philippou, kan nu se frem til at vende tilbage til instruktørstolen til fortsættelsen, der har fået den passende titel “Talk 2 Me”.

Originalen følger en gruppe venner, der opdager, at de kan kontakte ånder gennem en mystisk hånd. Da Sophia Wildes karakter, Mia, deltager i en seance på årsdagen for sin mors død, tager tingene dog nogle skræmmende drejninger.

Annonceringen af opfølgeren kommer i form af en kort video på A24’s Twitter, der har filmens centrale hånd i fokus.

Danny Philippou står for at skrive efterfølgeren i samarbejde med Bill Hinzman. Makkerparret stod også bag den første films manuskript.

At der er mere at brygge på “Talk to Me”-universet kommer ikke som nogen overraskelse. Instruktørbrødrene har for nyligt afsløret, at de allerede har filmet materiale nok til en prequel, som de håber på at kunne udgive før eller siden, og i samme forbindelse fortalte de, at der også allerede er skrevet scener til en potentiel 2’er.

Den 2’er bliver altså nu til virkelighed. Hvornår vi kan forvente at se den er dog endnu for tidligt at sige.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: