Gyserfilmen har været en stor succes på trods af et lavt budget.

Advarsel! Denne artikel beskriver dele af handlingen i “Talk to Me”

Youtube-brødrene Michael og Danny Philippou havde deres instruktørdebut med gyserfilmen “Talk to Me”, som havde premiere den 27. juli. På trods af et snævert budget på 4.5 millioner dollars har filmen allerede tjent 24 millioner dollars ind internationalt. “Talk to Me” er dermed blevet distributionselskabet A24’s højest indtjenende film i år.

Modtagelsen har været god; både anmeldere og publikum har været pænt overraskede over det interessante og foruroligende indhold i filmen. Og det bliver nok ikke sidste gang, vi følger karakterernes legen med ilden. Allerede nu kan Empire berette, at instruktør-duoen har optaget en prequel, som snart er klar til distribution.

Den nævnte prequel kommer til at tage udgangspunkt i karakteren Duckett. I starten af “Talk to Me” følger vi Cole, som er i gang med at finde sin bror Duckett til en universitetsfest. Da Cole finder Duckett, står det meget klart, at Duckett er blevet besat af noget overnaturligt. Herefter udvikler scenen sig til en intens og blodig kamp mellem brødrene, som ender i Ducketts selvmord. Philippou-brødrene har fortalt, at prequel-filmen er blevet fortalt fra et smartphone og socialt medie-perspektiv.

Udover en prequel har brødrene allerede flere idéer til efterfølgere. Hvis de får tilbudt endnu en mulighed hos A24, hopper de hovedkulds ind i muligheden.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: