Amanda Seyfried, der spillede Sophie i “Mamma Mia!” fra sidste år, bekræfter i et interview med Newsbeat, at der er en fortsættelse til musicalen under udarbejdelse.

Hun ved endnu ikke så meget om projektet, men udtaler:
”Jeg ved, at det igen vil blive med ABBA-musik, for hvad skulle det ellers være? Jeg ville ikke lave ‘Mamma Mia 2!’ uden Benny og Björn.”

Seyfried afslutter interviewet med at sige, at hvis projektet bliver til noget, så er Meryl Streep helt klart også at finde på rollelisten.

Amanda Seyfried gav interviewet i forbindelse med promoveringen af sin kommende film, thrilleren “Chloe”, hvor hun bl.a. spiller overfor Liam Neeson og Julianne Moore.

Se også: Amanda Seyfried tvunget til at droppe “Sucker Punch”.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 raylewis 11 år siden

noooooooo,will the madness never stop??jeg ville hellere kradse mine egne øjne ud med en tjørnekvist end se 1eren og en 2er er bare mareridtscenariet.tror hellere jeg ville på campingferie i lapland en hel vinter med elton john,george michael og freddie mercury end se en fortsættelse.
Gravatar

#2 Fynboen 11 år siden

Jeg synes nu den var harmløs, pletvis charmerende og momentvis underholdende. Jeg fik dog det skræmmende indblik i egen psyke, at jeg er ved at blive gammel, da jeg greb mig selv i at tænke "hun er da for ung til at skulle giftes" om Amanda Seyfried, i stedet for synes hun var lækker...

Men hvad, kvinder under 25 har alligevel ikke sagt mig noget siden jeg var i starten af tyverne...
Diplomacy is the art of saying "Nice doggie" until you can find a rock.
Gravatar

#3 tiany 11 år siden

Så længe vi slipper for at høre Pierce Brosnan synge igen...
Valar morghulis
Gravatar

#4 smalieux 11 år siden

På den ene side tror jeg godt historien kan bærer en 2'er, men på den anden side tror jeg ikke det er nogen god ide at lave en 2'er.

Skriv ny kommentar: