DreamWorks Pictures har hyret manuskriptforfatteren Laeta Kalogridis (“Shutter Island”) til at overtage udarbejdelsen af manuskriptet til deres kommende live-action-filmudgave af den japanske cyberpunk-klassiker “Ghost in the Shell”.

Jamie Moss stod for at skrive det første manuskript til projektet, der skal produceres af Avi Arad og Steven Paul fra Seaside Entertainment. Den amerikanske spillefilmsfortolkning af det populære sci-fi-eventyr vil desuden blive lavet i 3D.

Det oprindelig forlæg til filmen, der følger et medlem af en hemmelig japansk operationsenhed, der specialiserer sig i at bekæmpe teknologirelateret kriminalitet, blev skabt af manga-kunstneren Masamune Shirow i 1989.

Manga-serien blev omsat til Mamoru Oshiis fandyrkede anime-spillefilm i 1995, der blev fulgt op med “Innocence” i 2004. Oshiis filmversion fra 1995 var den første animefilm, der blev udgivet i Japan, Storbritannien og USA på samme tid. Handlingen udspiller sig i en nær fremtid, hvor en kvindelig cyborg-agent og hendes makker kommer på sporet af en mystisk og magtfuld hacker, der kan tiltvinge sig adgang til sine ofres hjerner.

Efterfølgende er mangaen blevet omsat til den animerede tv-serie “Ghost in the Shell: Stand Alone Complex”, der blev fulgt op med sin egen film “Solid State Society”.

Planerne om at lave en live-action-filmudgave af “Ghost in the Shell” har været undervejs siden begyndelsen af 2007.

Læs også: DreamWorks laver live-action “Ghost in the Shell”.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 Coffey Mug 14 år siden

Fabulous!
Gravatar

#2 Notional 14 år siden

Tvivler dog på, at hollywood kan få den dybere filosofi med, som gjorde Ghost in the Shell så god i sin tid. Men jeg håber, da de trods alt har økonomien til en troværdig overdådig sci-fi film. Dog burde de nok have haft en japaner eller 15 med til at lave manuskriptet.
Problemet med socialisme er, at før eller siden løber man tør for andre menneskers penge - Simon Emil Ammitzbøll
Gravatar

#3 Nukleon 14 år siden

Kan næsten ikke vente på at de annoncerer et all-white cast, med et par koreanere i biroller og en tøs med ekstremt svage asiatiske træk til Motoko.
Gravatar

#4 simonselvfed 14 år siden

#3 Lol... Det ER jo Hollywood, så du er sikkert spot on.
"One gay beer for me gay friend and one normal beer fer me, because I'm normal." - In Bruges
Gravatar

#5 Monkeyking 14 år siden

eh.. hmm eh... wow ved ikke om jeg skal juble eller græde... Er stor fan af filmene og af S.A.C, meeen at de bliver Hollywoodificeret og lavet til realfilm... :-o
Hvordan er det egentlig med Anime --> Realfilm (som i spil --> film er som regel fail og comic --> film er 50/50 tror jeg)?
"You don't need to put your P in a V right now." "No, I need to B my L on someone's T's."
Gravatar

#6 bnm 14 år siden

Nu ser hverken motoko eller batou i forvejen særligt asiatiske ud. Men filmen bør naturligvis foregå i Japan (hvilket den næppe kommer til).
Gravatar

#7 Nukleon 14 år siden

#6 Batou aner ingen hvor kommer fra, men Motoko er fra Japan. Hun er sandsynligvis også mindst 10 år ældre end hendes krop giver sig ud for.
Gravatar

#8 darkwizat 14 år siden

Det er da totlat meningsløst det her Ghost in the shell er en fantastisk film der er ikke brug for et klamt amerika remake hva bliver det næste Akira???
Gravatar

#9 Nicki52 14 år siden

Ser ikke anime, så det gør i noget for mig. Men da jeg hører den er god: Det da skandaløst!
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#10 Ikari 14 år siden

darkwizat (8) skrev:
hva bliver det næste Akira???


http://filmz.dk/nyt-om-filmudgaven-af-akira-nye-ma...

Skriv ny kommentar: