Amazon har opkøbt MGM Studios, der ejer distributionsrettighederne til franchises som James Bond og “Rocky”, for 8,45 mia. dollars, svarende til knap 52 mia. kroner.

Mediekoncernen med den brølende løve er efter 97 selvstændige år blevet opkøbt. Koncernens mediekatalog er udset til at komplementere det mere TV- og serieorienterede indhold, der produceres hos Amazon. MGM vil fortsætte med at fungere og producere under Amazon, så sammenlægningen betyder ikke, at vi skal vinke farvel til det klassiske produktionsselskab endnu.

MGM har igennem sine mange år i industrien stået for masser af filmklassikere, såsom “Rocky”, “12 Angry Men”, “Raging Bull” og selvfølgelig James Bond-franchisen. Betyder opkøbet så, at vi kun kan se Agent 007 på TV-skærmen hjemme i stuen på Prime Video?

Formentlig ikke. “James Bond”-producerne Barbara Broccoli og Michael G. Wilson er målsatte på at beholde den legendariske franchise på det store lærred: “Vi er dedikeret til at fortsætte med at lave James Bond-film til et globalt biografpublikum,” siger producerparret i en officiel udmelding.

Læs også: “Bond-kampagnen er genstartet: Ny trailer til ‘No Time to Die'”

Selvom nye James Bond-film ikke udkommer direkte på Prime Video, kan vi dog se frem til at se franchisens katalog samt mange andre klassiske MGM-film og -franchises inden for den nærmeste fremtid, når handlen officielt er blevet godkendt. Det forventes sket mod slutningen af 2021.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 x-hund 2 år siden

Er I holdt op med at anmelde film?
Gravatar

#2 thomas040 2 år siden

x-hund (1) skrev:
Er I holdt op med at anmelde film?
Sidste Anmeldelse var den 24. Januar 2021.

Det er ihverfald et stykke tid siden. Måske er der ikke kommet nogen nye film siden Januar?
Failure is a zero out.
Gravatar

#3 Johnny42 2 år siden

Så længe regeringen kører med disse restriktioner, kommer jeg ikke i biografen, så jeg personligt har ikke nogen interesse i anmeldelser af film, som jeg først kan se på streaming. Sidste til i biografen for mig var i december.

On topic, så kan det kun blive bedre end hvis det var Disney der opkøbte dem.
Gravatar

#4 Mads47 2 år siden

thomas040 (2) skrev:

Det er ihverfald et stykke tid siden. Måske er der ikke kommet nogen nye film siden Januar?


Der kommer stadig nye film ud, både Wrath of a Man, The Unholy og Marco Effekten er kommet i biografen. Moovy.dk er da ikke stoppet med at anmelde film, så det virker lidt mærkeligt at filmz ikke anmelder film.

Det kan være at det ikke er en del af budget mere og de kun køre nyheder. Det ville være rart med lidt beskæftigelse, Morten var god til at give lyd.
Gravatar

#5 Blandet Landhandel 2 år siden

Hvis i går ind og kigger under crew er Morten Just ikke længere en del af holdet. Det er også et halvt år siden sidst han skrev en nyhed herinde. Det er åbenbart ham Malte der styrer hele lortet nu og uden anmeldelser af film og kontakt til brugerne, virker det til at Filmz helt officielt er blevet en pengemaskine der lever af reklamer og clicks. Dette bliver det sidste indlæg herfra.

#6 Ryder666 2 år siden

[Indlæg er markeret som spam]

#7 Mads47 2 år siden

[Indlæg er markeret som spam]
Gravatar

#8 Dalgaard 2 år siden

Army of the dead er lige kommet også :) Så film kommer der jo
Gravatar

#9 Skak2000 2 år siden

Hvorfor snakker de om de irrelevante film?
Det vigtige er at Stargate SG-1 og Stargate Atlantis kommer til Amazone Prime!
“Dial the Gate!”
Gravatar

#10 BlackJesus 2 år siden

Så skete det alligevel. Det er vel den nye James Bond film de ikke har fået udgivet endnu, der har kostet dem dette?

Skriv ny kommentar: