Skumle skyggeuhyrer, mærkelige monstre og bindegale babes. Det er blot nogle af ingredienserne i den nye, ucensurerede trailer til det tredje kapitel af horrorantologien “V/H/S Viral”.

Se også: Artikel: Blodig Weekend 2013 – hvad er værd at se?

Som i de to foregående film i serien vil “V/H/S Viral” bestå af kortfilm fra forskellige, anerkendte horrorinstruktører.

Nacho Vigalondo (”Timecrimes”), Todd Lincoln (“The Apparition”) og Justin Benson (“Wrecked”) er blot nogle af kræfterne bag filmen, der får amerikansk biografpremiere den 21. november.

Du kan se den ucensurede trailer til “V/H/S Viral” i videoen nedenfor.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 NicklasTM 8 år siden

Hvorfor hedder de ikke V/H/S, D/V/D og W/W/W?
Gravatar

#2 123456789 8 år siden

Glæder mig til Blu/ray
Gravatar

#3 Snyltetast 8 år siden

Nogen, der kan fortælle mig om de to forudgående film? Kan ingenting finde om det overhovedet...
Gravatar

#4 Alex- 8 år siden

Snyltetast (3) skrev:
Nogen, der kan fortælle mig om de to forudgående film? Kan ingenting finde om det overhovedet...


Jeg har endnu ikke set 2'eren, men 1'eren var virkelig speciel. Den er klart en af de mest skræmmende og forstyrrende film jeg har set meget længe, især når genren er præget af middelmådige film som Paranormal Activity. Bedste gyser i lang tid efter min mening.

1'erens handling er bygget op omkring nogle unge ballademagere som bryder ind i et hus for at stjæle en samling VHS film. De ser nogle af filmene som hver i sær er en mindre historie som ikke har noget med det overordnede plot at gøre, udover at de alle er bizarre og omhandler det overnaturlige.


Jeg vil dog lige råde folk til måske at holde en enkelt pause i løbet af filmene, da (1'eren i hvert fald) kan fremkalde anfald, hvilket jeg selv oplevede og en googling kunne bekræfte at flere har oplevet det.

Både 1'eren og 2'eren kan findes på Netflix.

Skriv ny kommentar: