Den amerikanske actionstjerne har netop delt en række billeder fra sin kommende film ”Fast & Furious 7″ på sin Facebook-profil. Skuespilleren afslører også, at vi meget snart kan forvente at se en trailer til det syvende kapitel i serien om hurtige biler, hårdtpumpede mænd og smækre damer. Du kan se billederne i galleriet til højre.

Se også: Vin Diesel skal uddele flere øretæver som Xander Cage i en tredje “XXX”-film

“Fast & Furious 7” blev forsinket, efter den ene hovedrolle, Paul Walker, døde i en bilulykke sidste år. Holdet bag filmen har brugt noget af tiden på at overveje, hvordan produktionen skulle færdiggøres, og hvordan de bedst kunne mindes Walker i den nye film.

Plottet tager sit udgangspunkt umiddelbart efter sekseren, da den skurkagtige Owen Shaws bror er ude på en hævnmission.

Jason Statham spiller broren, mens Michelle Rodriguez, Paul Walker og Dwayne Johnson suppleres af nye navne som Kurt Russell, Tony Jaa, Ronda Rousey samt Djimon Hounsou.

“Fast & Furious 7” får premiere den 2. april 2015.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.

Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 David Munch 3 år siden

Uh, er Kurt Russel med? Did not know that!
Gravatar

#2 Lard Hanson 3 år siden

Fedt nok med Russell og Statham, men det er da for vildt at Paul Walker gider tage sig tid til at være med, selvom han har travlt med at være død.

Nogen der kan huske, om han er død efter optagelserne, eller om de har fiflet ham ind med CGI? ... Det må vel næsten være det første.
Gravatar

#3 Juhler 3 år siden

#2 Det er vist en blanding af CGI og brug af hans brødre.
Gravatar

#4 Snipp 3 år siden

Så fedt Tony Jaa er med. Glæder mig til at se ham tæske Statham! Selvom det nok bliver Diesel manden i stedet for, så må man håbe :D
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#5 Nicki52 3 år siden

Ved dog ikke hvordan de gør med stemmen. Ved ikke om man har så noget teknologi endnu hvor man kan tale med hans stemme.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"

Skriv ny kommentar: