I morgen tages der hul på den danske gyserfilmfestival Blodig Weekend, og til og med den 29. september kan horror-entusiaster i både Århus og København krybe langt ned i biografsæderne, når holdet bag festivalen slipper alt fra zombier og besatte teenagere til hævntørstige klovne løs på biograflærrederne.

Filmz’ Sarah Julie Høilund har skrevet en artikel om dette års udgave af Blodig Weekend, hvor hun gennemgår flere af programmets mest spændende titler – deriblandt det velanmeldte “Evil Dead”-remake og den efterhånden legendariske “Sharknado”, hvori Ian Ziering fra “Beverly Hills 90210” krydser klinger med en tornado fyldt med hajer(!).

Desuden beretter Sarah om en række af festivalens gæsteoptrædener og events, og du kan naturligvis nærstudere festivalprogrammet på den officielle Blodig Weekend-hjemmeside, hvorfra du også kan bestille billetter til forestillingerne.

Klik her for at læse Filmz’ bud på, hvad der værd at se under Blodig Weekend 2013.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Lehrmann 10 år siden

Undgå Evil Dead-remaket. Har intet specielt forhold til originalen, men den her er noget ligegyldigt stads.

Så hellere Sharknado!
Gravatar

#2 pennypacker 10 år siden

1#
Jeg er nu uenig. Effektmæssigt var den nye Evil Dead noget af det bedste jeg har set længe. Handlingen derimod var for meget ligesom den gamle, bare med en kedelig slutning :)
Gravatar

#3 kisame 10 år siden

har kun set den gamle Evil Dead og det minder mig om jeg også snart skal havde købt remaket,når den falder i pris eller leje den eventuelt :)
Gravatar

#4 Mikkel Abel 10 år siden

Jeg vil meget gerne anbefale Evil Dead-remaken.
Den smider referencer til den originale her og der, men formår at forblive original og bringer noget nyt til bordet, som en remake skal. Sindsygt godt lavet og absolut en af de bedste gysere/splattere i nyere tid.
I saved Latin. What did you ever do?
Gravatar

#5 Lord Beef Jerky 10 år siden

Jeg vil ikke anbefale den. Absolut ikke en af de bedre gysere i nyere tid, men derimod ret så middelmådig og alt for langtrukken. Men fine effekter.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#6 zombieman 10 år siden

Pisse ærgeligt for dem at den kopi de har fået af distributøren af Byzantium er så dårligt at de har været nødt til at aflyse.
Lick my plate you dog dick
Gravatar

#7 Outbound Sith 10 år siden

Jeg havde høje forventninger til "I Declare War", og den viste sig da også at være en fantastisk børnefilm for de lidt større preteens! Medrivende, underholdende og med kernesunde budskaber om, hvordan man er en god taber, en god vinder eller bare en god ven - alt sammen uden at blive proppet ned i halsen på publikum. Og for de voksne er der både den nostalgiske følelse af at være 12 år gammel og spæne rundt i en skov med træ- eller plasticvåben, man selv skulle levere lyden til, og lidt eftertanke omkring, hvorfor det egentlig var så attraktivt at forestille sig, at man skød sine kammerater.

Jeg er glad for at have set den under Blodig Weekend, men den ville have passet perfekt ind i Buster-programmet.
"Let's just say I wanna believe."
Fox Mulder
Gravatar

#8 Fredag 10 år siden

Lord Beef Jerky (5) skrev:
Jeg vil ikke anbefale den. Absolut ikke en af de bedre gysere i nyere tid, men derimod ret så middelmådig og alt for langtrukken. Men fine effekter
Lige mine ord (eller det var så dine, men jeg er enig i dem:) Jeg gav den 5/10. Den er kompromisløs når det kommer til blod og splat måske, men udover en ofte enerverende lydkulisse der bare siger 'chok', som kunne historien og fortælling ikke alene gøre det, så fandt jeg den blev lidt irriterende i dens trækken på hvad jeg vil påstå, er de asiatiske gysere hvor underlige piger skal skræmme livet af dig. Jeg holder meget af originalen, som for færre penge er sjovere visuelt og selv om den måske intet mesterværk er, så virker den mig forsat som den mest innovative af de to film.

Skriv ny kommentar: