68 % af amerikanerne vil ifølge en ny måling undlade at se Ridley Scotts Moses-film, “Exodus”, hvis den afviger afgørende fra biblen.

Se også: Christian Bale: Moses var skizofren og barbarisk

Det er særligt udsigten til, at Gud taler igennem en 11-årig dreng i “Exodus”, der har frembragt en massiv skepsis blandt et stort antal amerikanere.

Talsperson for den religiøse forening ‘Faith Driven Consumer’, Chris Stone, langede tidligere på året ud efter Darren Aronofskys “Noa”, som han anklagede for ikke at række ud efter en mere troende målgruppe.

Nu er det så “Exodus”, der angribes af den religiøse Stone:

”Portrættet af Gud som et vredt barn i ‘Exodus’ vil afskrække de fleste troende rundt om i verden,” siger Chris Stone.

Formålet for ‘Faith Driven Consumer’ er at få folk til at træffe flere beslutninger på baggrund af tro. Og altså også om man skal se en bestemt film eller ej.

“Exodus” kan opleves i de danske biografer fra den 25. december.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (17)
Gravatar

#11 Den fede 8 år siden

Lad venligst være med at spille min tid med et smart ass-svar, frem for at forholde dig til det, jeg skriver. Det ændrer ikke en døjt ved, at I er hoppet på en ubrugelig undersøgelse (af en interesseorganisation), ukritisk postet den som "nyhed" og nu altså enten for dumme eller arrogante til at indrømme det.
Gravatar

#12 Morten Vejlgaard Just 8 år siden

#11 Vi kommer det vist ikke nærmere. Det virker ikke til, du vil have svar, men derimod have fornøjelsen af at kalde os ukritiske, dumme og arrogante med Rasmus Montanus' 'Ergo' foran. Det skal du have lov til. Har du et oprigtigt spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte os på [email protected]
Gravatar

#13 Lawman 8 år siden

Jesus f...... christ, hvad er det for en arrogant holdning at have til sine brugere i #9? Den enerådige konge af Filmz har talt.
Gravatar

#14 Den fede 8 år siden

Må jeg være fri. Lad være med at komme med en sviner og så ynkeligt forsøge at redde den med "det skal du have lov til". Jeg er glad for, jeg spurgte ind, for dermed står det mere og mere klart, hvilket stof I er gjort af. Men blot så vi holder fast i hele kernen (og min pointe, nu du åbenbart er i tvivl):

Jeres overskrift: "Amerikanerne vil ikke se Exodus, hvis den fraviger fra Biblen"

Sandheden: En kristen organisation har selv foretaget en hjemmestrikket undersøgelse (allerede der hopper kæden af), som siger at 46 procent højst sandsynligt vil undlade at se filmen, hvis den fraviger fra Biblen, og at 67 procent sandsynligvis ikke vil. Alene vagheden i kategorierne kan enhver journalist fortælle dig er problematisk, men værst af alt så har I belejligt valgt at fokusere på sidstnævnte kategori - nøjagtigt som Chris Stone der jo direkte indrømmer, at hans kristne organisation er en flok lobbyister

"We regularly meet with Hollywood industry leaders, encouraging them to create more and better content that resonates with Faith Driven Consumers specifically and the overall Christian market in general"

Han tilføjer:

"Our community eagerly hopes Ridley Scott’s EXODUS will resonate, and this new data offers a clear roadmap to success."

Den undersøgelse har alene til formål at påvirke Hollywood til at imødekomme organisationens egen mission om at male et kristent glansbillede, og I burde skamme jer over ukritisk at bringe det. Jeg ærgrer mig dog mest på Filmz' brugeres vegne, fordi I igen-igen insisterer på at være uskyldigheden selv. Hvis I stadig mener, I ikke har begået en brøler, så når jeres selvbedrag og arrogance nye højder, og SÅ har vi for alvor et problem her på siden.
Gravatar

#15 Lawman 8 år siden

#14, der kommer nok snart en "artikel" måske i "Filmz mener"-kategorien hvori de (læs MVJ) argumenterer for at det er helt ok :)
Gravatar

#16 Elvira39 8 år siden

Morten Just er så selvfed på den mest ufede facon og det er rigtigt skidt, når nu talentet er så skidt som det er. Så kommer man nemlig til at fremstå endnu dummere end man måske er. Beklager den ligefremme tone.
Gravatar

#17 MystiskeMox 8 år siden

Hvis et site er for selvfed og arrogant så springer folk efterhånden fra.

Skriv ny kommentar: