Mandalay Pictures har erhvervet sig rettighederne til at udvikle en amerikansk live-action-filmudgave over mangaen “Full Metal Panic!”, Shoji Gatohs populære japanske tegneserie, der blander action, komedie og high school-romance.

Mangaen, der allerede også er blevet omsat til en anime-serie af Kyoto Animation, handler om teenagedrengen Souske Sagara, der arbejder for en særlig anti-terroristenhed, som får til opgave at beskytte en high school-pige med mystiske kræfter.

“Full Metal Panic!”, der udspiller sig i en verden næsten uden voksne, er kendt for at blande følelsesmæssig action med skæv humor.

Zac Efron (“High School Musical”-filmene) er desuden blevet sat i forbindelse med projektet. Den unge, populære skuespiller, som uden tvivl vil tiltrække det ventede teenagepublikum, overvejer samtidig at medvirke i Warner Bros. Pictures’ actioneventyr “Jonny Quest.”

Full Metal Panic!”-serien, der herhjemme blev udgivet gennem Emina, affødte desuden spin-off-serien “Full Metal Panic? Fumoffu” og den opfølgende “Full Metal Panic! The Second Raid”.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Nukleon 15 år siden

Full Metal Panic er ikke oprindeligt en manga, men en såkaldt "Light Novel", en letlæst novelle med mange illustrationer.

Og uden voksne? Øh... det passer da ihvertfald ikke.
Gravatar

#2 Lethal Injection 15 år siden

Jeg er ret sikker på at Zac Efron er en af tegnene på verdens undergang!
Perhaps an attic shall I seek!

Skriv ny kommentar: