Adam McKay står bag to af Will Ferrells største succeser i form af begge de to film om “Anchorman”. Nu lufter han tanken om en tredje film, der i så fald skal handle om nye medier som internettet, der ikke fandtes i 60’erne og 70’erne som nyhedsoplæseren fra Helvede, Ron Burgundy, lavede nyheder fra i de to første film.

Se også: Anmeldelsen af “Anchorman 2: Fortsat flimmer på skærmen”

Det er dog indtil videre kun en løs idé, men McKay mener, at de nye medier er det næste naturlige step efter lokal-tv og senest 24-timers nyheds-tv:

”Vi talte om at lave en, der handler om nye medier. Jeg synes, at der var noget ved den idé – og hvem ved, måske laver vi den en dag,” siger Adam McKay til Yahoo Movies.

Samtidig vil McKay gerne sende Burgundy i krig. Eller i hvert fald vil han gerne, at Ferrells nyhedsoplæser dækker den seneste krig i Irak:

”Jeg synes også, det ville være cool at få Ron Burgundy involveret i Irak-krigen. Vi diskuterede idéen, men vi blev aldrig så alvorlige omkring det, men det ville handle om mediernes næste udviklingstrin.”

Adam McKay understreger dog, at der vil gå nogle år, før en “Anchorman 3” vil blive aktuel, da Will Ferrell skal se ældre ud for at kunne spille Ron Burgundy 20-30 år ældre.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Therewillbeblod 7 år siden

Kæmpe fan af nummer 1.
Nummer 2 havde et par gode grin, men var lidt mere anstrengt...så ved ikke om jeg er glad ved tanken om en 3'er...
Fuck Jurassic World!!

Skriv ny kommentar: